Big Brother – The Bachelor: Ποιο reality κέρδισε στη μάχη της τηλεθέασης;

Βραδιά πρεμιέρας ήταν η χθεσινή για το “The Bachelor“, το καινούργιο reality του Alpha που αποτελεί το πιο επιτυχημένο στο είδος του και προβάλλεται από το 2002 σε διάφορες περιοχές του πλανήτη. Ο Παναγιώτης Βασιλάκος, 30χρονος personal trainer, είναι ο πρώτος Έλληνας Bachelor που θα διεκδικηθεί από 18 γυναίκες (αφού χθες αποχώρησαν οι δύο πρώτες) και ανάμεσά τους θα βρει τη μία και μοναδική για εκείνον. 

Το reality του Alpha φαίνεται πως κέντρισε το ενδιαφέρον του δυναμικού κοινού, αφού σύμφωνα με τα μη καθαρά νούμερα της Nielsen συγκέντρωσε 19,6% ενώ στο σύνολο του κοινού σημείωσε 15,7%. Από την άλλη πλευρά, το Big Brother που αποτελεί πλέον καθημερινή συνήθεια για μια  μεγάλη μερίδα του κοινού, σημείωσε στο δυναμικό κοινό 26,7% και στο σύνολο 24,7%.

Να σημειωθεί ότι τη χρονική περίοδο που βρίσκονταν απέναντι, δηλαδή 23:15 με 12:00, το Big Brother ήταν ο μεγάλος νικητής, αφού συγκέντρωσε στο σύνολο 23,4% έναντι 17,6% που συγκέντρωσε το “The Bachelor”. Όσον αφορά το κοινό 18-54 το Big Brother έκανε 22,1% ενώ το “The Bachelor” 21,4%.

Read More

And More