Big Brother: Ανατροπή! Ψήφισαν “ανοιχτά” μπροστά σε όλους – Άγριος τσακωμός ανάμεσα σε Άννα – Μαρία και Κεχαγιά

Η πρώτη ανοιχτή ψηφοφορία στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού είναι γεγονός! Το βράδυ της Τετάρτης, για πρώτη φορά, οι παίκτες του Big Brother ψήφισαν ποιον θέλουν να βγει υποψήφιος προς αποχώρηση στο σαλόνι μπροστά στους άλλους και όχι στο δωμάτιο επικοινωνίας, όπως γινόταν τις προηγούμενες εβδομάδες. Όπως καταλαβαίνεις αυτό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις ανάμεσά τους και αρκετή ένταση μέσα στο σπίτι.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θέμης ψήφισε την Σοφία, ο Γρηγόρης τον Δημήτρη Πυργίδη και το αντίθετο, ενώ η Άννα Μαρία επέλεξε να ψηφίσει τον Δημήτρη Κεχαγιά, καθώς όπως δήλωσε προκαλεί κακό κλίμα στο σπίτι.

 

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης ψήφισε και εκείνος την Άννα Μαρία, με συνέπεια να τσακωθούν ξανά. Οι τόνοι ανέβηκαν και οι δύο παίκτες τσακώθηκαν άγρια, μπροστά στους συμπαίκτες τους! “Είσαι σούργελο, έχεις 30 προσωπικότητες…!” φώναξε ο Δημήτρης στην Άννα Μαρία.

Στη συνέχεια, μάλιστα, ο Δημήτρης καβγάδισε και με τον Χρήστο Βαρουξή, με τους δύο άντρες παραλίγο να πιαστούν ακόμη και στα χέρια!

Η ψηφοφορία σταμάτησε για λίγο και συνέχισε με την Σοφία, η οποία ψήφισε τον Θέμη Κανέλλο. Ο Ζάκ και ο Χρήστος ψήφισαν την Σοφία Δανέζη. 

Η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση είναι η Σοφία!

Read More

And More