Big Brother: Αυτή είναι η ημερομηνία πρεμιέρας του δεύτερου κύκλου

Μπορεί να διανύουμε τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου, όμως οι προετοιμασίες για τον δεύτερο κύκλο του Big Brother έχουν “χτυπήσει” κόκκινο. Η παραγωγή του ΣΚΑΪ θέλει το reality να βγει πολύ νωρίς στον αέρα, όπως είχε συμβεί και πέρυσι.

Το πρωί της Τρίτης, η εκπομπή “Καλοκαίρι #not” αποκάλυψε ότι η πρεμιέρα του Big Brother 2 έχει οριστεί για την Παρασκευή 27 Αυγούστου. Φέτος, παρουσιαστές θα είναι ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα ενώ θέση σχολιάστριας πρόκειται να έχει η Αφροδίτη Γραμμέλη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, οι αιτήσεις συμμετοχής για τον νέο κύκλο ήταν διπλάσιες από πέρυσι, όμως η παραγωγή αντιμετωπίζει ένα μεγάλο πρόβλημα. Μπορεί οι άνδρες συμμετέχοντες να έχουν “κλείσει”, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει με τις γυναίκες, αφού η παραγωγή εξακολουθεί να βρίσκεται σε αναζήτηση.

Μάλιστα, κρούσεις να έχουν γίνει και σε μερικές celebrities, ωστόσο καμία δεν έχει πει το πολυπόθητο “ναι”. Ανάμεσα στις κυρίες που οι προσέγγισαν οι ιθύνοντες είναι και η Πετρούλα Κωστίδου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τις εμφανίσεις της στο δελτίο καιρού του Star. Η ίδια αρνήθηκε την πρόταση, καθώς έχει αφοσιωθεί στις σπουδές της στην ψυχολογία.

Δες το βίντεο:

Read More

And More