Big Brother – Ευδοκία Τσαγκλή: Το ανήσυχο πνεύμα που θα ταράξει τα νερά του Μεγάλου Αδερφού

Ο δεύτερος κύκλος του Big Brother της νέας εποχής έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής 29 Αυγούστου και οι 14 παίκτες που θα μας απασχολήσουν τους επόμενους μήνες συστήθηκαν στο τηλεοπτικό κοινό.

Μια από αυτές είναι και η Ευδoκία Τσαγκλή η οποία χρειάστηκε να διαγωνιστεί στην πρώτη μονομαχία του ριάλιτι εγκλεισμού προκειμένου να εξασφαλίσει την παραμονή της στο σπίτι για μια ακόμη εβδομάδα.

Η Ευδοκία Τσαγκλή έχει γεννηθεί στην Ουκρανία ωστόσο έχει μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη και σήμερα είναι 30 ετών. Είναι πτυχιούχος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, Δημοσιογραφίας και yoga. Ασχολήθηκε με τη διοργάνωση πάρτι σε διάφορα clubs της techno & house μουσικής κυρίως στη Γερμανία και την Ibiza.

Πρόκειται για ένα ανήσυχο πνεύμα, λάτρης της φύσης και του ελεύθερου camping, πιστεύει στην αυτοβελτίωση και στην αυτογνωσία. Δηλώνει ευαίσθητη και ευσυγκίνητη, και όπως λέει βρίσκεται σε μία συνεχή αναζήτηση…
Μιλάει Ελληνικά, Αγγλικά, Ρωσικά αλλά αντιλαμβάνεται πολλά περισσότερα μέσα από τη γλώσσα του σώματος! Τα τελευταία 4 χρόνια, είναι συνειδητά μόνη της έχοντας βρει όπως λέει την ηρεμία της και έχει περισσότερους άνδρες φίλους παρά γυναίκες.

 

 

Read More

And More