Big Brother: Η ψηφοφορία αποδείχτηκε οργανωμένο έγκλημα για την Ευδοκία

Στα άκρα φαίνεται πως είναι οι σχέσεις της Ευδοκίας Τσαγκλή με τους συγκατοίκους της στο σπίτι του Big Brother, λίγες ώρες μετά την τελευταία ψηφοφορία της εβδομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, η χθεσινή ψηφοφορία στο σπίτι του Big Brother ανέδειξε ως υποψήφιους την Ευδοκία, τον Νίκο και τον Νικόλα, από τους οποίους, ένας θα αποχωρήσει στο Live της Παρασκευής. Στο νέο επεισόδιο του Big Brother η Ευδοκία, φανερά απαρηγόρητη, δεν μπορεί να πιστέψει πως για άλλη μια φορά βρίσκεται σε αυτή τη θέση, κινδυνεύοντας να αποχωρήσει…

«Για μένα, όπως ήταν την πρώτη φορά, έτσι είναι και τώρα, ένα σοκ. Έχω καταλάβει ότι έτσι σκέφτονται και έτσι πράττουν, οπότε επειδή για μένα επιβεβαιώθηκε αυτό το πράγμα, είναι πολύ κρίμα». είπε αρχικά.

Και μιλώντας στον Νίκο, ανέφερε: «Νόμιζα έτσι έστω ότι θα έβλεπα ένα επίπεδο, κάτι τέλος πάντων, αλλά τελικά, κανένα επίπεδο. Οργανωμένο έγκλημα. Για εμένα όμως το περίμενα και την έβλεπα την προετοιμασία για εσένα, εδώ και λίγες μέρες, αλλά δεν το πίστευα. Απλά έβλεπα την προετοιμασία».

Read More

And More