Big Brother: Η Ράνια “αδειάζει” τις υπόλοιπες γυναίκες του reality – “Ας είμαστε πιο συμμαζεμένες” (video)

Μετά την αποβολή του Αντώνη Αλεξανδρίδη από το Big Brother εξαιτίας του χυδαίου σχολίου του περί βιασμού των γυναικών, οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι συνεχίζουν κανονικά να απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους μέσα στο σπίτι. (Δες εδώ τη δημόσια συγνώμη του Αντώνη Αλεξανδρίδη μέσα από το TLIFE)

Στην έναρξη του επεισοδίου της Τρίτης, είδαμε το “Μεγάλο Αδελφό” να καλεί στο δωμάτιο επικοινωνίας τη Ράνια Καραγιάννη και να της ζητά να του εξηγήσει γιατί κάνει παρέα με συγκεκριμένους ανθρώπους μέσα στο σπίτι.

“Νομίζω ότι με τη συγκεκριμένη παρέα που βλέπεις είμαι πιο κοντά στις συγκεκριμένες απόψεις που έχω, απλά κλίνω πιο πολύ εκεί, γιατί νιώθω ότι εκεί μπορώ να πω και μια κουβέντα που είναι πιο κοντά στα δικά μου πιστεύω. Οι άλλες παρέες δε διαφέρουν σε τίποτα από τη δική μου, απλά εγώ έχω το δικό μου στιλ που δεν κολλάει τόσο”, δήλωσε αρχικά η Ράνια.

Όταν ο Big Brother ανέφερε το γεγονός ότι η εμφάνιση κάποιων γυναικών δεν της αρέσει, η ίδια εξήγησε: “Δεν μου αρέσει, δεν θέλω τώρα να μιλήσω συγκεκριμένα αλλά δεν μου αρέσει. Συνέχεια κ@@@ους απέξω, β@@ια απέξω, λίγο να είμαστε πιο συμμαζεμένες, πιο σεμνές. Ας βάλουν τα μαγιό αλλά ας είμαστε πιο συμμαζεμένες. Είμαστε και στην Ελλάδα έτσι, μια χώρα που κάποια πράγματα δεν περνάνε… Αν ήμασταν κάπου έξω… είναι λες και είμαστε στο βρετανικό Big Brother”.

Η Ράνια Καραγιάννη δε μασάει τα λόγια της.

Read More

And More