Big Brother: Η Σοφία Δανέζη έγινε έξαλλη με τον Χρήστο Βαρουξή – «Είσαι πανηλίθιος»

Οι εντάσεις στο Big Brother δεν σταματούν ποτέ κι αυτήν την φορά μία διένεξη υπήρξε ανάμεσα στην Σοφία Δανέζη και τον Χρήστο Βαρουξή. Η κόντρα τους ξεκίνησε γιατί ο Χρήστος θυμήθηκε μία φράση που είχε πει παλιότερα η Σοφία σε συζήτησή της με την Χριστίνα Ορφανίδου κι ανέφερε ότι στην Θεσσαλονίκη δεν περνούν ορισμένες συμπεριφορές, είναι παντελονάτοι και κάποιοι άνθρωποι πηγαίνουν μόνο με διαβατήριο, υπονοώντας μόνο με μπέσα.

Η Σοφία στην συνέχεια του είπε ότι οτιδήποτε είναι το λέει μπροστά του κι ότι είναι τζάμπα μάγκας αφού νιώθει ότι απειλείται από δύο γυναίκες και «ακούς ότι θέλεις αλλά παιχνίδι δεν είναι; Θα έχω στρατηγική. Στα λέω μπροστά σου, είσαι πανηλίθιος. Λες βλακείες και χαλούσες και τον αδερφό σου. Ξέρετε μόνο να φοράτε λαικ και να κάνετε εντύπωση. Είσαι χαζός αν νιώθεις ότι απειλείσαι. Είναι μια φράση που λέγεται αλλά είσαι μικρός και δεν ξέρεις τίποτα.»

 

Ο Χρήστος Βαρουξής αρκέστηκε μόνο στο να δηλώσει ότι δεν ταιριάζει με τέτοιους ανθρώπους σαν την Σοφία που θέλουν να τα φέρνουν όπως τους αρέσει.

 

Read More

And More