Big Brother: Η Χριστίνα Ορφανίδου μίλησε με δάκρυα στα μάτια για το ροζ βίντεο – “Με εξευτέλισε και αναγκάστηκα να φύγω από την πόλη μου”

Σάλος είχε ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες με ένα “ροζ” βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και δείχνει την παίκτρια του Big Brother Χριστίνα Ορφανίδου, σε ερωτικές περιπτύξεις με πρώην σύντροφό της.

Το εν λόγω βίντεο φαίνεται πώς τραβήχτηκε εν γνώσει της 35χρονης, καθώς εκείνη κοιτάζει την κάμερα, αλλά δεν βλέπουμε ποιος είναι ο ερωτικός παρτενέρ της, επειδή εκείνος τραβά με το κινητό του. Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι κυκλοφόρησε χωρίς τη συναίνεσή της και ο πρώην σύντροφός της το δημοσίευε, θέλοντας να την εκδικηθεί.

Στο αποψινό live του Big Brother, έχοντας λάβει σχετική ενημέρωση για το τι συνέβη, όσο εκείνη βρίσκεται κλεισμένη στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού, η Χριστίνα Ορφανίδου μίλησε για πρώτη φορά δημόσια και αποκάλυψε όλη την αλήθεια για το βίντεο που την καταγράφει σε «πικάντικες» στιγμές.

Μιλώντας για τους σημαντικότερους σταθμούς της ζωής της, η Χριστίνα, φορτισμένη συναισθηματικά και με δάκρυα στα μάτια, μίλησε για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωή της, που έζησε το 2018. Όπως είπε, είχε μία σχέση από το 2014. Όλα κυλούσαν πολύ όμορφα, μέχρι το 2017. Τότε, ανακάλυψε ότι ο σύντροφός της είχε παράνομες δραστηριότητες, τις οποίες εκείνη δεν ενέκρινε:

“Προσπάθησα να του αλλάξω γνώμη, αλλά επειδή δεν άλλαζαν τα πράγματα, αναγκάστηκα να πάρω την απόφαση να χωρίσουμε. Το πρόβλημα όμως ήταν ότι με τον συγκεκριμένο άνθρωπο είχαμε πολλές ευτυχισμένες στιγμές, προσωπικές στιγμές στα αρχεία μας, προσωπικά δεδομένα που πρέπει να τα κρατάμε ιδιωτικά . Όταν, μετά από έξι μήνες, γνώρισα έναν άλλον άνδρα, ο πρώην σύντροφος μου, για να με εξευτελίσει, για να με εκδικηθεί, για να με κάνει να χωρίσω, δημοσιοποίησε στο ίντερνετ τις προσωπικές μας στιγμές. Μάλιστα, τις έστελνε, από κινητό σε κινητό, στους κοινούς γνωστούς μας.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να με εξευτελίσει, να αναγκαστώ να φύγω από την Θεσσαλονίκη για ένα μεγάλο διάστημα, να χάσω πολλά κιλά, να μην ξέρω ποιον να εμπιστευτώ. Μου χάλασε, εννοείται, τη νέα μου σχέση, γιατί αυτός ήταν ο σκοπός του και πολλές φορές βίωσα bullying κι από τρίτα άτομα, τα οποία είχαν αυτά τα βίντεο κι αυτές τις φωτογραφίες. Από το 2018 και μετά, αποφάσισα να μην ξανακάνω σχέση με κάποιον. Έχω χάσει πλέον την εμπιστοσύνη μου. Νιώθω πάρα πολύ δυνατή, γιατί αν αυτό το πάθαινε κάποια άλλη κοπέλα, μπορεί να είχε κάνει κακό στον εαυτό της. Θέλω να σας πω ότι δεν ενημέρωσα αμέσως τους γονείς μου, γιατί δεν ήθελα να τους στεναχωρήσω γι’ αυτό το πράγμα και προσπάθησα να το αντιμετωπίσω μόνη μου. Κινήθηκα νομικά, υπάρχει μια μήνυση εναντίον του. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος συνέχισε και μετά τη μήνυση να μιλάει άσχημα για μένα και να κυκλοφορεί τα ίδια πράγματα.

Θέλω να δώσω μία συμβουλή σε όλες τις γυναίκες, ανεξάρτητα αν είναι παντρεμένες, αν είναι σε σχέση, αν έχουν κάποιο φλερτ… Ποτέ, μα ποτέ, να μην βιντεοσκοπούν προσωπικές τους στιγμές, γιατί ποτέ δεν ξέρουν τι μπορεί να γίνει, ποτέ δεν ξέρουν πως μπορεί ο άλλος να τις εκμεταλλευτεί για να καλύψει τον εγωισμό του, την κακία του, την ανασφάλεια του”.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164