Big Brother – Κώστας Στυλιανάκης: Ο Κρητικός με τις 17 κουμπαριές που αναστάτωσε το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού

To Βig Brother της νέας εποχής επέστρεψε στις τηλεοπτικές μας οθόνες το βράδυ της Κυριακής 29 Αυγούστου μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Στο πρώτο live είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τους 14 παίκτες οι οποίοι όπως όλα δείχνουν θα μας απασχολήσουν αρκετά το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ένας από τους παίκτες που σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητος και κατάφερε να φέρει αναστάτωση με τον ιδiαίτερο και εξωστρεφή του χαρακτήρα από το πρώτο κιόλας λεπτό είναι ο Κωστας Στυλιανάκης.

Ο 35χρονος κρητικός γεννήθηκε την Πρωτοχρονιά του 1986 και μεγάλωσε στο Τυμπάκι της Κρήτης. Έχει καφενείο μαζί με τη μητέρα του στη Μεσσαρά, ασχολείται όμως και με τις ελιές που καλλιεργεί η οικογένειά του.

Έχει κάνει 17 κουμπαριές, αλλά δεν έχει ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας ντυμένος γαμπρός και αυτός είναι και ο καημός της μητέρας του! Μάλιστα μια από τις κουμπαριές του είναι με ένα γνώριμο στο τηλεοπτικό κοινό πρόσωπο, τον Αλέξανδρο Νατσάκο τον οποίο είχαμε γνωρίσει μέσα από τη συμμετοχή του στο Power of Love. Μάλιστα στο προφίλ του στο instagram υπάρχουν και αρκετές φωτογραφίες με άλλους Έλληνες celebrities.

O Kώστας Στυλιανάκης δηλώνει ότι θα παντρευτεί όταν βρεθεί η κατάλληλη νύφη για εκείνον η οποία θα πρέπει να είναι δυναμική και με πολλά τατουάζ. Γενικά συνάπτει εύκολα φιλίες και αυτό πιστεύει πώς θα γίνει και στο σπίτι του Big Brother. Οι συγκάτοικοί του -και οι τηλεθεατές- όπως λέει, θα τον αγαπήσουν για τα αστεία του, την έντονη προφορά του, τους χορούς που θα ρίξει… και εννοείται για τις μαντινάδες που θα αυτοσχεδιάζει μια μικρή γεύση από τις οποίες πήραμε και στο χθεσινοβραδινό Live.

Read More

And More