Big Brother: Ξέσπασε κατά του Ανδρέα Μικρούτσικου ο θείος της Άννας Μαρίας – “Ποιος είναι τέλος πάντων;”

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε το πρωί της Τρίτης ο θείος της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη ο οποίος ξέσπασε κατά του Ανδρέα Μικρούτσικου. Ο Γεώργιος Ψυχαράκης κατέκρινε τη συμπεριφορά του παρουσιαστή προς την ανιψιά του αφού όπως είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει ξεπεράσει τα όρια προσπαθώντας συνεχώς να πιέσει την Άννα Μαρία και να βγάλει προς τα έξω κάτι αρνητικό.

«Η Άννα Μαρία λέει πάντα την αλήθεια και δεν σκύβει το κεφάλι. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει ξεπεράσει τα εσκαμμένα. Δεν ξέρω για ποιο λόγο κάνει όλα αυτά που κάνει. Τα κάνει για την τηλεθέαση; Τα κάνει διότι είχε πολύ καιρό να δουλέψει; Δεν ξέρω. Πολύ επιθετικός είναι. Από πού κι ως που τα χώνεις; Ποιος σου έχει δώσει το δικαίωμα; Μπορεί να του το έχει δώσει το κανάλι για να έχουν τηλεθέαση, που συνήθως έτσι γίνεται.

Πότε αυξάνεται η τηλεθέαση; Με αρνητικά, με επεισόδια… Και ίσως γι’ αυτό το λόγο γίνονται και εσκεμμένα, από τον Μικρούτσικο εννοώ. Η κοπελιά που είναι δίπλα του, η ψυχολόγος, είναι σοβαρή. Αυτός όλο πιέζει για να προκύψει κάτι αρνητικό. Ποιος είναι ο Μικρούτσικος τέλος πάντων;», είπε ο θείος της Άννας Μαρίας.

Read More

And More