Big Brother: “Λύγισε” ο Βλαδίμηρος Νικόλα μιλώντας για τη δολοφονία του αδερφού του και τη μητέρα του (video)

Συγκίνηση προκάλεσε στους τηλεθεατές του Big Brother, το βράδυ της Τετάρτης, ο Βλαδίμηρος Νικόλα. Ο 22χρονος personal trainer με καταγωγή από την Κύπρο, κλήθηκε από το “Μεγάλο Αδελφό” στο δωμάτιο επικοινωνίας και μίλησε για τη δολοφονία του αδερφού του, τα δύσκολα παιδικά χρόνια του και τη μητέρα του.

“Το 2008, όταν ήμουν 10 ετών, είχαν δολοφονήσει τον αδερφό μου. Εμένα αυτό, εκτός από το ότι ένιωθα πολύ άσχημα, με είχε τρομάξει και πάρα πολύ… και αυτή η αβεβαιότητα της καθημερινότητας με έκανε και φοβόμουνα. Κάθε μέρα κάτι θα γινόταν και θα έβαζα τα κλάματα, είτε αυτό ήταν ότι θα μας τρομοκρατούσε ο πατέρας μου είτε ότι θα έβλεπα τη μάνα μου να κλαίει.

Από μικρός, ήταν το μόνο άτομο που έβλεπα ότι πραγματικά πάλευε μέρα και νύχτα για μένα, την έβλεπα λόγω της δουλειάς που έκανε να στέκεται πάνω από 12 ώρες την ημέρα και να αποκτά ένα πρόβλημα στα πόδια, για το οποίο ουσιαστικά θα έπρεπε και να έχει εγχειριστεί, και ένιωθα πως δεν μπορούσα να κάνω κάτι για να το αλλάξω όλο αυτό.

Ήμουν απλά ένας παρατηρητής. Να είναι αναγκασμένη η μάνα μου να δουλεύει τόσες ώρες απλά για να μπορούμε να επιβιώσουμε και το μισό από όλο αυτό είναι για μένα και ένιωθα ότι δεν είχα απολύτως καμία δύναμη για να το αλλάξω αυτό και περίμενα πώς και πώς να μεγαλώσω και  να αποκτήσω την ικανότητα να μπορώ να κάνω κάτι για αυτό.

Πάντα ήξερα ότι η μάνα μου ονειρευόταν απλά να έχει ένα σπίτι. Οπότε, εμένα η προτεραιότητά μου είναι ότι, πριν κάνω οτιδήποτε, θέλω να είμαι σε θέση να της πάρω ένα σπίτι, να μη χρειάζεται να τα χαλάει όλα, τα πόδια της, τα πάντα, απλά για να έχει ένα μέρος να ζει. Την αγαπάω, την ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα όσα έχει κάνει και, ασχέτως που δεν την έβλεπα σχεδόν ποτέ, θυμάμαι ακόμη τα βράδια που την άκουγα από τη δίπλα κρεβατοκάμαρα να κλαίει… Και θα τ’ αλλάξω αυτό”, ανέφερε ο Βλαδίμηρος Νικόλα. 

Δες το βίντεο:

Μια πολύ συγκινητική στιγμή του σημερινού επεισοδίου…

Read More

And More