Big Brother: Λύγισε on camera η Σοφία Δανέζη – «Ο πατέρας μου έφυγε στα χέρια μου. Έλιωσε από καρκίνο…» – Η ζωή της μέσα από φωτογραφίες

Λύγισε η Σοφία Δανέζη το επεισόδιο του Big Brother, που παρακολουθήσαμε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ, το βράδυ της Τρίτης.

Ο λόγος; Η τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για την απώλεια του πατέρα της και τα δυο πολύ δύσκολα χρόνια που έζησαν μαζί, αφού εκείνος μπαινοέβγαινε στο νοσοκομείο και η ίδια ήταν «άγρυπνος φρουρός» στο πλευρό του.

«Έχω μεγαλώσει ουσιαστικά μόνη μου. Είχα τον πατέρα μου, αλλά έφυγε από τη ζωή όταν ήμουν 25 χρονών. Ήμουν πάρα πολύ κοντά με τον πατέρα μου. Για δύο χρόνια τρέξαμε πάρα πολύ. Ήταν πολύ δύσκολα. Τελικά έφυγε. Όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν μπορείς να μιλήσεις για αυτό το πράγμα, όταν χάνεις τον πατέρα σου ή τη μάνα σου δεν είναι εύκολο πράγμα να το συζητάς. Πέρασαν τόσα χρόνια κι ακόμα δεν μπορώ να μιλάω για αυτό, δεν είναι εύκολο.

Πέρασαν δυο χρόνια που ήταν πολύ δύσκολα, και μετά ακόμη πιο δύσκολα… Ήμασταν εγώ κι ο πατέρας μου στην Ελλάδα. Σχεδόν τον ενάμιση χρόνο τον περάσαμε μέσα στο νοσοκομείο. Ήταν 62 χρονών και πολύ δυνατός άνθρωπος. Όταν αρρώστησε ήταν 60 και έφυγε ουσιαστικά στα χέρια μου. Έφυγε από καρκίνο. Έλιωσε και το ζούσα μαζί του…

Θυμάμαι πολλά από τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου έπαιζε ακορντεόν. Θυμάμαι τα τραγούδια του, τη φωνή του… Έχω πολλά… Έχω τη φωνή του στα αυτιά μου. Σίγουρα είναι πάρα πολύ δύσκολο να ζει ένας άνθρωπος εντελώς μόνος του. Κι εγώ ζω εντελώς μόνη μου από τότε που έφυγε ο πατέρας μου. Η μοναξιά δεν είναι πάντα καλή..», είπε χαρακτηριστικά.

Ποια είναι η Σοφία Δανέζη

Η 32χρονη Σοφία είναι μεγαλωμένη στη Γερμανία, κάνει καριέρα στο χώρο της ελληνικής μουσικής, ενώ εντυπωσίασε το κοινό με την επανεκτέλεση της επιτυχίας «Βρήκα το κλειδί». Μάλιστα, έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, όπως η Άντζελα Δημητρίου, Λευτέρη Πανταζή, Θάνο Πετρέλη κ.ά. Single, δυναμική και φιλόδοξη, θεωρεί πως με το Big Brother είναι μια ευκαιρία για αναγνώριση και μια επιτυχημένη καριέρα στο τραγούδι!

Εμείς βρήκαμε τον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram και σου παρουσιάζουμε μερικές μερικές φωτογραφίες από στιγμές της ζωής της που έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, που πλησιάζουν τους 30.000.

Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More