Big Brother – Ο “χάος” Δημήτρης Πυργίδης, αποχώρησε 3ος! Όσα θες να μάθεις για τη ζωή του! (pics,vid)

“Ο Δημήτρης Πυργίδης είναι ένα παιδί ευαίσθητο αλλά και απρόβλεπτο. Θέλει να βλέπεις τους φίλους του και την οικογένειά του να είναι χαρούμενοι και χαμογελαστοί”!

Αυτό είχε πει στο TLIFE, στις αρχές του reality ο ξάδελφος του Δημήτρη Χρήστος και όπως είδαμε, αυτό επιβεβαιώθηκε πολλές φορές μέσα στο παιχνίδι!

 

Ο Δημήτρης έφτασε μέχρι τον τελικό του reality,αλλά τελικά αποχώρησε 3ος μετά τον Γρηγόρης και τον Ζακ, αφήνοντας Άννα Μαρία και Σοφία, να κονταροχτυπηθούν για τη νίκη!

Δες το βίντεο της αποχώρησής του

Ο Δημήτρης υπήρξε μοντέλο ενώ πριν μπει στο Big Brother, ήταν επιχειρηματίας, με δικό του μαγαζί με ρούχα.

Ο ίδιος μας συστήθηκε λέγοντας τα εξής: “Είμαι μοντέλο και επιχειρηματίας. Είμαι χαοτικός τρελός και απρόβλεπτος. Μου αρέσουν τα γρήγορα αυτοκίνητα, μου αρέσει η ταχύτητα. Το δυνατό σημείο στην εμφάνιση μου, είναι όλη η εμφάνιση μου. Το μαλλί για μένα είναι πολύ βασικό. Το θεωρώ φετίχ. Τις γυναίκες τις αγαπάμε, τις εκτιμάμε και κάνουμε τα πάντα για αυτές. Είναι το αδύναμο φύλο και πρέπει να τις στηρίζουμε. Δεν θα έβγαινα με γυναίκα που είναι φουλ καταπιεστική και ματαιόδοξη.Με τους γονείς μου έχω πολύ καλή σχέση. Είμαστε ένα. Είμαι υπέρ της οικογένειας και θα ‘θελα κάποια στιγμή να κάνω παιδιά. Στο παιχνίδι του big brother μπαίνω καθαρά για να το ζήσω, χωρίς στρατηγικές, είμαι έτοιμος για όλα. Θα πάω να τα ισοπεδώσω όλα και κατεβαίνω δυναμικά για να κάνω το χάος”!

Πριν λίγο καιρό, όταν ξεκίνησε το reality ο ξάδελφος του Δημήτρης Χρήστος Μυστακίδης είχε εξηγήσει στο tlife από που βγήκε το ΧΑΟΣ! Ο  Δημήτρης, στο παρελθόν, βίωσε κάποιες χαοτικές καταστάσεις…“Το χάος έχει δημιουργηθεί μετά από πολλές καταστάσεις που έχει περάσει στη ζωή του”. Ωστόσο, όπως τονίζει ο Χρήστος, ο 36χρονος παίκτης έχει βρει τον τρόπο κι έχει μάθει να δημιουργεί στο περιβάλλον του, ένα ευχάριστο κλίμα αισιοδοξίας και θετικής οπτικής.

Δες όσα είπε για το χαρακτήρα του Δημήτρης ο ξάδελφός του, που μεγάλωσαν μαζί!

 

 

 

Read More

And More