Big Brother: Όσα εξομολογήθηκαν η Σοφία και η Αφροδίτη στον Ανδρέα Μικρούτσικο, μετά το συμβάν με τα μικρόφωνα – Βίντεο

Στην έναρξη του live της Παρασκευής του Big Brother, ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε στο μπλε δωμάτιο μαζί με τη Σοφία Δανέζη και την Αφροδίτη Γεροκωνσταντή προκειμένου να συζητήσουν για το περιστατικό που τις έθεσε υποψήφιες προς αποχώρηση. Οι δύο γυναίκες μπήκαν μαζί στην τουαλέτα και κάλυψαν τα μικρόφωνά τους, ώστε να μην ακουστεί η συζήτησή τους, παραβιάζοντας έτσι τους κανόνες του Big Brother.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για τη Σοφία και την Αφροδίτη για το συμβάν, ενώ δεν δίστασε να ρωτήσει την πρώτη γιατί εκνευρίστηκε τόσο πολύ και άρχιζε να τους βρίζει όλους, αφού εν τέλει είχε άδικο. Η ξανθιά τραγουδίστρια δήλωσε ότι τσαντίστηκε επειδή ο “Μεγάλος Αδελφός” κατηγόρησε και έθεσε προτεινόμενη και την Αφροδίτη.

Στη συνέχεια, τόσο η Αφροδίτη όσο και η Σοφία παραδέχθηκαν ότι δεν ακολουθούν καμία στρατηγική μέσα στο παιχνίδι. Ακόμα, η τραγουδίστρια εξήγησε στον Ανδρέα Μικρούτσικο τον τρόπο με τον οποίο επιλέγει κάθε εβδομάδα να ψηφίσει κάποιον συμπαίκτη της, ενώ τόνισε ότι δεν υποκινεί τα νήματα εκείνη, αλλά άλλοι μέσα στο σπίτι. 

Παράλληλα, η Αφροδίτη αποκάλυψε ότι έχει πολύ αγωνία για τη σημερινή αποχώρηση αντίθετα με τη Σοφία, που ανέφερε ότι έχει αγωνία για τη φίλη της και όχι για τον εαυτό της.

Δες το βίντεο με ολόκληρη τη συζήτησή τους:

Read More

And More