Big Brother: Πώς είναι το τελευταίο 24ωρο της συγκατοίκησης, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό; (video)

Είκοσι παίκτες βρέθηκαν φιλοξενούμενοι στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού πέντε όμως κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό και απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ το τηλεοπτικό κοινό θα αναδείξει τον μεγάλο νικητή του Big Brother της νέας εποχής… με τον Χάρη Βαρθακούρη. Άννα Μαρία Ψυχαράκη, Γρηγόρης Τσεκούρας, Δημήτρης Πυργίδης, Ζακ Ιωαννίδης και Σοφία Δανέζη μοιράζονται το ίδιο όνειρο. Ποιος θα φύγει από το σπίτι με το έπαθλο αξίας 100.000 ευρώ; 

Το Love It πρόβαλε σήμερα ένα απόσπασμα από το τελευταίο 24ωρο της πεντάδας στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού! Τι έκαναν οι παίκτες, λίγες ώρες πριν μαζέψουν τη βαλίτσα τους; Η Άννα Μαρία και ο Δημήτρης Πυργίδης προσπαθούν να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα μεταξύ τους. Στη συνέχεια, οι παίκτες φτιάχνουν τα πράγματά τους, ενώ η Σοφία Δανέζη μπαίνει στο δωμάτιο επικοινωνίας για να συναντήσει την αδερφή της. Οι δυο γυναίκες μιλούν για τον Δημήτρη Κεχαγιά.

Ο Γρηγόρης, μάλιστα, ζήτησε… να γνωρίσει την αδερφή της Σοφίας, με τον “γύπα” να βγαίνει από μέσα του! Η τραγουδίστρια θα συνεχίσει να ρίχνει τα “καρφιά” της προς την Άννα Μαρία. Μάλιστα, ο Δημήτρης Πυργίδης άφησε και ένα… τρυφερό σημείωμα στην Άννα Μαρία.

Δες όλα όσα θα γίνουν στο τελευταίο 24ωρο των παικτών στο σπίτι του Big Brother:

 

Read More

And More