Big Brother – Σοφία Δανέζη: Το γράμμα που της άφησε ο Δημήτρης Κεχαγιάς μετά το φιλί τους (video)

Στο επεισόδιο της Πέμπτης, παρακολουθήσαμε στο Big Brother έναν ακόμη μεγάλο καβγά ανάμεσα στην Σοφία Δανέζη και τον Δημήτρη Κεχαγιά. Οι δυο τους, οι οποίοι δεν έχουν επιβεβαιώσει τι ακριβώς συμβαίνει μεταξύ τους, άρχισαν να τσακώνονται και να ανταλλάσσουν βαρείς χαρακτηρισμούς. Ο καβγάς, όμως, είχε αίσιο τέλος, όταν ο Δημήτρης πήγε να βρει την Σοφία στο καπνιστήριο και τότε της έδωσε ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα…

Στο αποψινό live είδαμε τι ακριβώς συνέβη μια μέρα μετά το φιλί τους… Ο Δημήτρης Κεχαγιάς αποφάσισε να γράψει ένα γράμμα στη Σοφία Δανέζη και να της το αφήσει στο κρεβάτι της. Ο Θέμης Κανέλλος διάβασε αυτό το γράμμα, αναφέροντας μερικά από τα λόγια του Δημήτρη: “Είναι ωραίο να έχεις κάποιον να μαλώνεις… Μη χάνεις το χαμόγελο σου, για να μη το χάνω και εγώ”.

“Όμορφο ήταν αλλά κάνω ότι δεν το είδα” απάντησε η Σοφία στον Θέμη.

“Βρήκα ένα χαρτάκι, φαντάζομαι ποιος μου το άφησε. Δεν θέλω να το ψάξω. Μπορεί να είμαι εγώ καχύποπτη, δεν ξέρω. Μπορεί να βλέπω δράκους… Κάποια πράγματα δεν συμβαδίζουν. Εγώ δεν έχω καμία ανάγκη να με σώσει κάποιος. Δεν έχει υπάρξει στιγμή να γυρίσει να μου πει “Σοφία, είμαι ερωτευμένος μαζί σου”. Μπορεί και εγώ να είμαι, δεν ξέρω” ανέφερε στη συνέχεια η παίκτρια του Big Brother στο δωμάτιο επικοινωνίας. 

 

Ο άγριος καβγάς και η “συμφιλίωση”

Read More

And More