Big Brother: Σχηματίστηκε φάκελος από το ΕΣΡ για το ριάλιτι μετά τη λεκτική βία του Δημήτρη Κεχαγιά σε συμπαίκτη του

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι τηλεθεατές καλούν το ΕΣΡ να πάρει θέση για το Big Brother. Αφορμή αυτή τη φορά στάθηκε το περιστατικό με τον άγριο καβγά μεταξύ του Δημήτρη Κεχαγιά με τον Χρήστο Βαρουξή και τη λεκτική βία που άσκησε ο πρώτος στον συμπαίκτη του καθώς και τις απειλές για σωματική βία, πλήθος καταγγελιών έφτασαν στο ΕΣΡ.

Πριν λίγη ώρα μάλιστα και ενώ το live του Big Brother βρίσκεται σε εξέλιξη το EΣΡ προχώρησε σε σχετική ανακοίνωση όπου χαρακτηριστικά αναφέρεται,

“Περιήλθε στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης πλήθος καταγγελιών που αφορούν τηλεοπτικό πρόγραμμα με τίτλο «Big Brother». Παρατίθενται ενδεικτικά αποσπάσματα των καταγγελιών: «Απειλές, λεκτική και ψυχολογική βία, παρολίγον χειροδικία και μπούλινγκ όλων των διαστάσεων» – «Απειλούσε και τραμπούκιζε συμπαίκτη του» – «χυδαίες εκφράσεις…και…ύβρεις…» – «έβριζε ασύστολα» – «Απειλεί και τρομοκρατεί τους συμπαίχτες του». Σχηματίσθηκε φάκελος, ορίσθηκε εισηγητής και εκλήθη η λειτουργούσα τον σταθμό εταιρία σε ακρόαση για την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 11.00 π.μ.”.

 

Read More

And More