Big Brother: Συγκλονίζει η Ανχελίτα – «Είχα υποστεί bullying, με μισούσα, με χτυπούσα»

Στο αποψινό Live του Big Brother, η Ανχελίτα χάραξε τη δική της γραμμή ζωής. Η 25χρονη τραγουδίστρια μίλησε για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε όταν ήταν μωρό, για την κατάθλιψη αλλά και τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει στο πλευρό πρώην συντρόφου της.

«Γεννήθηκα στις 03 Ιανουαρίου το 1996. Στην συνέχεια απέκτησα άσθμα λόγω του κρύου και βρογχίτιδα. Μπαινόβγαινα συχνά στα νοσοκομεία, μέρα παρά μέρα. Το 2001 ήρθε στην ζωή η αδερφή μου. Το 2005, πηγαίνοντας για ψώνια, ένα σκυλί όρμηξε στην μαμά μου και εκ των υστέρων μάθαμε ότι είχε κακοποιηθεί. Το σκυλί όρμηξε επάνω μου και μου ακρωτηρίασε το δάχτυλο.

Το 2008 είχα υποστεί bullying από συμμαθητές μου γιατί είχα παραπάνω κιλά. Προσπάθησα να χάσω κιλά. Με χτυπούσα, δεν με αγκάλιαζα ποτέ και με μισούσα. Το 2010 πήγα στην ψυχολόγο μου, που με έμαθε να με αγαπάω. Το 2011 έζησα τον έρωτα αλλά υπήρξε ένας άνθρωπος, που προσπαθούσε να μου δείξει πως χωρίς αυτόν δεν είμαι τίποτα.

Διάβασε επίσης: Big Brother – Ανχελίτα: Όταν η 25χρονη παίκτρια τραγουδούσε στα μπουζούκια – Αυτό είναι το πραγματικό της όνομα

Σε ένα σημείο χειροδίκησε επάνω μου, όταν καυγαδίσαμε. Το 2014 απέτυχα στης Πανελλαδικές κι αποφάσισα να γίνω τραγουδίστρια. Δυσκολεύτηκα σε κάποια σημεία κι είδα δόντια. Το 2019 έπεσα σε κατάθλιψη λόγω κάποιων ανθρώπων κι ένιωσα προδομένη. Το 2020 μπήκα στην Panik Records» εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, η Ανχελίτα.

 

Read More

And More