Big Brother – Τελικός: Εκτός η Ανχελίτα – Κατέκτησε την 4η θέση

Πέρασαν 16 εβδομάδες από τη μέρα που ο Big Brother άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του και υποδέχτηκε τους πρώτους φιλοξενούμενους της σεζόν.

22 προσωπικότητες κατάφεραν να πάρουν το κλειδί της εισόδου τέσσερις όμως είναι εκείνοι που κατάφεραν να παραμείνουν και να φτάσουν μέχρι τον μεγάλο τελικό διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο αξίας 100.000 ευρώ.

Λίγο μετά τις 12 είχαμε την πρώτη αποχώρηση από τον μεγάλο τελικό. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανακοίνωσε πως η Ανχελίτα αποχωρεί από το σπίτι του Big Brother και κατά συνέπεια δεν θα διεκδικήσει το χρηματικό έπαθλο.

 

Η Ανχελίτα έδωσε ένα τρυφερό φιλί στον Παναγιώτη Πέτσα και αποχώρησε οριστικά από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Ποια είναι η Ανχελίτα που κατέκτησε την τέταρτη θέση

 

Το πραγματικό της όνομα είναι Ανχελίτα Πιερρίδη και είναι 25 ετών.

Η Ανχελίτα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Άριστη μαθήτρια του Μουσικού Λυκείου Αλίμου, ήταν πάντα ατίθαση και… πνεύμα αντιλογίας! Έχει κυκλοφορήσει δικό της τραγούδι και έχει εμφανιστεί σε διάφορες μουσικές σκηνές πλαισιώνοντας γνωστούς καλλιτέχνες, όπως τον Σταμάτη Γονίδη.

 

Το 2019, η Ανχελίτα τραγουδούσε σε νυχτερινό κέντρο στην Παραλιακή και αναστάτωνε τους θαμώνες με τις hot εμφανίσεις της της επί σκηνής.

Η μελαχρινή καλλονή άνοιγε τα προγράμματα δημοφιλών καλλιτεχνών δύο χρόνια πριν την γνωρίσουμε μέσα από το Big Brother.

Στο σπίτι του Big Brother ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή ανάμεσα στους συμπαίκτες της τον Παναγιώτη Πέτσα με τον οποίο και έγιναν ζευγάρι.

 

Μπορεί να μη νίκησε το reality αλλά σίγουρα η Ανχελίτα κέρδισε… στην αγάπη!

Read More

And More