Big Brother – Θέμης Κανέλλος: “Η Σοφία ήθελε να με μειώσει – Η Άννα Μαρία δεν δείχνει τον πραγματικό της εαυτό” (vids)

Λίγες ημέρες απομένουν για τον μεγάλο τελικό του Big Brother, για να μάθουμε επιτέλους ποιος θα είναι ο νικητής που θα κερδίσει τα 100.000 ευρώ. Ο Θέμης Κανέλλος δεν κατάφερε να μπει στην τελική πεντάδα και ήταν εκείνος που αποχώρησε το βράδυ του Ημιτελικού, μαζί με τον Χρήστο Βαρουξή. Ο εκκεντρικός παίκτης του reality του ΣΚΑΪ με την μεγάλη αγάπη στο μακιγιάζ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Love It και μίλησε για όλα στην Ιωάννα Μαλέσκου.

Για την έντονη κόντρα του με την Σοφία Δανέζη: “Δεν ένιωσα ότι ως Θέμης άλλαξα μέσα στο παιχνίδι. Έτυχε να γίνουν κάποιες καταστάσεις τότε με την Σοφία, που με έκαναν να νιώσω ότι πρέπει να μιλήσω. Είχα δει πως είχε μιλήσει σε άλλους συγκατοίκους. Ένιωσα ότι ήθελε να με μειώσει. Είχα στεναχωρηθεί, είχα κλάψει με αυτό. Στο θέμα της Σοφίας με πείραξε ο τρόπος της συμπεριφοράς της. Στη συνέχεια και με άλλα πράγματα. Ως Θέμης δεν κοιμόμουν τα μεσημέρια… εγώ δεν μπορούσα. Κοιμόμουν 6 με 7 ώρες το βράδυ. Έτσι ο στρατός με επηρέασε πολύ. Δεν μπήκα για τα 100.000, ήξερα ότι δεν θα τα κερδίσω. Είμαστε σε μια κλειστή κοινωνία, έχουμε περάσει άσχημα ως κοινότητα. Ο στόχος μου ήταν να περάσω το μήνυμά μου. Είμαι πολύ χαρούμενος για τα μηνύματα που πήρα από τον κόσμο. Δεν έχει σημασία αν είσαι μαύρος ή γκέι, με το τι έχεις μέσα σου… ” σχολίασε αρχικά ο Θέμης.

Ο πρώην παίκτης του Big Brother δεν δίστασε να “δώσει” στεγνά και την Άννα Μαρία: “Η σχέση με την Άννα Μαρία ξεκίνησε πολύ όμορφα. Είχε τις δικές της… μοναδικές ερωτήσεις θα έλεγα. Φαινόταν ότι ήταν μια συντηρητική γυναίκα, που απλά ήθελε να μάθει. Είχε πει ότι εξευτελίζω τον εαυτό μου… Αντέδρασα όταν είχαν γίνει ήδη κάποια πράγματα. Μετά ξεκίνησα να μαλώνω έντονα με την Άννα Μαρία. Ένιωσα ότι το βλέπει “100 χιλιάρικα”. Γιατί είμαι δυνατός παίκτης. Προσπαθεί να με μειώσει μέσα στο παιχνίδι, να κάνει μια συντηρητική Ελλάδα να στραφεί εναντίον μου. Ήταν πολύ πιο βαθύ. Πιστεύω ότι η Άννα Μαρία δεν δείχνει τον πραγματικό της εαυτό. Πριν μπούμε στο παιχνίδι, περάσαμε όλοι από εξετάσεις. Η Άννα Μαρία είναι μια χαρά… ψυχολόγο εννοώ. Οπότε όλο αυτό είναι too much, έχει ξεπεράσει τα όρια της λογικής, οπότε πιστεύω ότι είναι κάτι ψεύτικο και κάτι υπερβολικό”.

 

Read More

And More