Big Brother – Θέμης Κανέλλος: “Μου είπαν ότι θα με σκοτώσουν, μου έβαλαν μαχαίρι” – Συγκλονίζει η εξομολόγησή του (video)

Ο Θέμης Κανέλλος γεννήθηκε το 2002 και είναι ο μικρότερος παίκτης στο σπίτι του Big Brother. Ο νεαρός Youtuber έχει προκαλέσει αίσθηση μέσα από το reality του ΣΚΑΪ, εξαιτίας της εξωτερικής τους εμφάνισης, μιας και λατρεύει να βάφεται και να ασχολείται με το μακιγιάζ. Στο σημερινό live του Big Brother, ο Θέμης έκανε τη δική του αναδρομή στο παρελθόν, μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια, για την εποχή που κατάλαβε ότι είναι gay αλλά και για την τραυματική εμπειρία που έζησε πριν τρία χρόνια. 

“Το 2017 ήταν η πρώτη φορά που μου επιτέθηκαν. Μετά τον ψυχολόγο μου ήρθαν δύο τυπάδες, με έβαλαν στον τοίχο, με απείλησαν. Μου είπαν ότι θα σκοτώσουν εμένα και την οικογένειά μου. Ήταν μια πολύ τρομακτική εμπειρία. Νόμιζα ότι θα πεθάνω. Αυτό το συναίσθημα που ένιωσα εκείνη τη στιγμή, όταν μου έβαλαν το μαχαίρι, είδα όλη τη ζωή μπροστά μου. Σκέφτηκα “Θέμη αυτό ήταν, θα σε σκοτώσουν”, ανέφερε για την τραυματική εμπειρία που έζησε, εξαιτίας της εμφάνισής του. 

“Είμαι ο Θέμης, είμαι gay και αυτή τη στιγμή είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι εδώ” κατέληξε ο Θέμης στο τέλος του βίντεο. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος συγκινήθηκε ακούγοντας τον 18χρονο παίκτη του Big Brother, αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Είσαι ο Θέμης, είσαι gay, όπως δήλωσες… Είμαι ο Αντρέας, δεν είμαι gay αλλά σου βγάζω το καπέλο. Αποδεικνύεις έμπρακτα το τι είσαι και τι δεν είσαι. Είμαστε προσωπικότητες που αναπτυσσόμαστε και αφήνουμε το δακτυλικό μας αποτύπωμα. Τι κάνω και τι κάνεις στο κρεβάτι σου είναι προσωπική, δική μας ιστορία και δεν μπορεί να καθορίζει κανέναν”.

Read More

And More