Big Brother: Τι αποκαλύπτει ο πατέρας του Δημήτρη Κεχαγιά για τη σχέση του με την Σοφία Δανέζη – “Ο γιος μου ταλανίζεται”

Ακόμη έναν άγριο καβγά ανάμεσα στον Δημήτρη Κεχαγιά και στην Σοφία Δανέζη παρακολουθήσαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Big Brother. Μάλιστα, ο παίκτης έφτασε στα όριά του και μάζεψε τα ρούχα του, ζητώντας από τον μεγάλο αδερφό να αποχωρήσει από το σπίτι. Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο πατέρας του Δημήτρη Κεχαγιά μίλησε στην εκπομπή Love It και φυσικά σχολίασε τη σχέση του γιου του με την τραγουδίστρια, αποκαλύπτοντας πως αυτό που έχουν μεταξύ τους δεν είναι έρωτας. 

«Όχι, δεν είναι έρωτας. Η λέξη έρωτας είναι πολύ μεγάλη. Δεν πιστεύω ότι έχει εξελιχθεί εκεί, βλέπω όμως, τρομερά συναισθήματα και σκαμπανεβάσματα συναισθημάτων, βλέπω φλερτ. Ο Δημήτρης ταλανίζεται. Δεν μπορώ να σας πω… Βλέπω έντονα συναισθήματα, αλλά η αγάπη και ο έρωτας είναι μεγάλα πράγματα. Δεν τα ξεστομίζεις έτσι», σχολίασε ο πατέρας του Δημήτρη Κεχαγιά. 

Ο πατέρας του Δημήτρη τόνισε πως αυτό που βλέπουμε στους δέκτες μας είναι και ο πραγματικός χαρακτήρας του γιου του: «Ο Δημήτρης αυτό είναι, αυτό που βλέπετε. Ίσως είναι πιο εκρηκτικός λόγω του εγκλεισμού. Δεν θέλει να βλέπει να τον παραμυθιάζουν και να του λένε ψέματα».

Read More

And More