Big Brother – Χριστίνα Ορφανίδου: “Έκανα μήνυση στον πρώην σύντροφό μου για το ροζ video, από τις προσωπικές μου στιγμές”

Η Χριστίνα Ορφανίδου βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή Love it με την Ιωάννα Μαλέσκου. Η 35χρονη παίκτρια η οποία αποχώρησε την Παρασκευή από το σπίτι του Big Brother μίλησε μεταξύ άλλων για το επίμαχο ζήτημα που την αφορούσε με την κυκλοφορία του ροζ video που διέρρευσε, όσο φιλοξενούνταν στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού.


Η Χριστίνα μιλώντας για την πολυσυζητημένη υπόθεση με το ροζ βίντεο είπε ότι κινήθηκε νομικά, πριν από περίπου τρία χρόνια, κατέθεσε μήνυση εναντίον του πρώην συντρόφου της, αλλά επειδή βρισκόταν στο παιχνίδι, δεν μπόρεσε να είναι παρούσα κατά την εκδίκαση και έτσι η υπόθεσή της πήρε αναβολή.

“Απλά ήμουν στο παιχνίδι και δεν πήγα στο δικαστήριο. Πήρα αναβολή. Για κάτι το οποίο έχω αποδεχτεί και ξέρω πως δεν έφταιγα 100% εγώ, γιατί έφταιγα σε ένα ποσοστό…. Δε σημαίνει πως θα σταματήσει η ζωή μου επειδή συνέβη ένα γεγονός. Το θέμα είναι πως αυτά τα περιστατικά, συνήθως προκαλούνται από άντρες. Δεν το λέω σεξιστικά”, είπε η 35 πρώην παίκτρια του Big Brother.

Σύμφωνα με την Χριστίνα όταν συνέβη το περιστατικό με τη διαρροή του βίντεο με τις προσωπικές της στιγμές το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν ενημερώσει την οικογένειά της. ‘Οπως περιέγραψε στην εκπομπή με τον σύντροφό της ήταν επί τρία χρόνια μαζί και όπως είπε, ως ζευγάρι, ζούσαν με τους γονείς του κάτω από την ίδια στέγη.

“Όταν συνέβη το 2018 είχα ενημερώσει τους πάντες στην οικογένειά μου. Ήμασταν με τον σύντροφό μου τρία χρόνια μαζί. Συζούσαμε μαζί με τους γονείς του. Ήταν επίσημη η σχέση μας. Πικράθηκα που οι γονείς του δεν επικοινώνησαν μαζί μου να μάθουν τι έγινε. Μίλησα με την οικογένειά μου και εφόσον τα βρήκα με τον εαυτό μου, προσπάθησα να κάνω τις σωστές νομικές κινήσεις. Δεν έχω κανένα φάντασμα να με κυνηγάει. Όταν έγινε γνωστό το θέμα του βίντεο μέσα στο σπίτι, δεν ένιωσα να αλλάζει κάποια συμπεριφορά» είπε, μεταξύ άλλων, η Χριστίνα Ορφανίδου.

 

Read More

And More