Blue Horizon: Η αντίδραση της συζύγου του κατηγορουμένου καπετάνιου στο Live News – «Είναι πολύ συνεπής»

Στη γειτονιά του κατηγορούμενου ύπαρχου στο Κερατσίνι, του ναυτικού που στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται να σπρώχνει στο κενό τον 36χρονο Αντώνη, η αγωνία εναλλάσσεται με την έντονη ανησυχία για τα μέλη της οικογένειάς του.

Ο ύπαρχος του Blue Horizon επιμένει ότι δεν έσπρωξε τον 36χρονο στο κενό. Από την πρώτη στιγμή υποστηρίζει πως ο άτυχος Αντώνης γλίστρησε και έπεσε από τον καταπέλτη του πλοίου μόνος, ισχυρισμοί που στα μέρη που ζούσε το θύμα προκαλούν οργή και έντονο προβληματισμό.

Συγγενείς του, με τους οποίους ήρθε σε τηλεφωνική επαφή η εκπομπή Live News στο Mega, όχι μόνο δε συλλυπήθηκαν για τη δολοφονία του 36χρονου, αλλά ήταν επιθετικοί λέγοντας ότι δεν μπορεί να στιγματιστεί η οικογένειά τους.

«Γνωρίζω πολύ καλά τον άνθρωπό μου. Σαφώς και όχι. Είναι πολύ συνεπής και υπεύθυνος στη δουλειά του. Το λάθος το πληρώνει πάντα η ιεραρχία. Καταλάβατε; Σε οτιδήποτε είναι η ιεραρχία. Αυτό είναι το θέμα» τονίζει η σύζυγος του κατηγορούμενου καπετάνιου στο Live News.

 

Η Attica Group στην οποία ανήκει το Blue Horizon, ανακοίνωσε ότι προχωρά σε αυστηροποίηση των διαδικασιών πρόσληψης πληρωμάτων κι δεσμεύεται να επανεξετάσει όλα τα πρωτόκολλα ελέγχων.

Η ΠΝΟ εξήγγειλε πανελλαδική απεργία για τη δολοφονία του Αντώνη για όλα τα πλοία, την ερχόμενη Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου.

Οι έρευνες συνεχίζονται, με τα βλέμματα να στρέφονται στους 4 κατηγορούμενους που σε λίγες ώρες θα κληθούν να εξηγήσουν τα όσα έκαναν, μέρος των οποίων καταγράφηκε σε βίντεο ντοκουμέντα.

Read More

And More