Breakfast@Star: Γιώργος Καρτελιάς και Ελίνα Παπίλα έκαναν πρεμιέρα – Το πλατό και οι συνεργάτες

Ο Γιώργος Καρτελιάς και η Ελίνα Παπίλα, το νέο τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης του Star, έκαναν πρεμιέρα το πρωί της Δευτέρας 20/9, με το Breakfast@star και την πιο θετική διάθεση για να κρατήσει όμορφη συντροφιά, με χιούμορ, αυθορμητισμό, ζεστασιά, οικειότητα.

«Είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά που είμαστε σήμερα εδώ. Έχουμε κάνει μια απίστευτη προσπάθεια και το ταξίδι είναι μεγάλο μέχρι αυτή την ώρα που μιλάμε. Είναι μια απίστευτη ομάδα όλα τα άτομα εδώ, μας έχουν αγκαλιάσει πάρα πολύ, μας έχουν στηρίξει. Έχουμε λάβει άπειρα μηνύματα για καλή αρχή και θετική ενέργεια» ήταν τα πρώτα λόγια των δύο παρουσιαστών, οι οποίοι ήρθαν από την Χαλκίδα αγχωμένοι αλλά και με μεγάλο ενθουσιασμό για το νέο τους τηλεοπτικό εγχείρημα.

 

Μαζί τους θα είναι η Τζώρτζια Γεωργίου, η Νανά Ηλιοπούλου και ο Τάσος Μπιμπισίδης, ενώ στις αστρολογικές προβλέψεις θα βρίσκεται η Άση Μπήλιου. 

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης τρεις φορές την εβδομάδα και ο Παύλος Χάππιλος, ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες του Masterchef 5, δύο φορές την εβδομάδα, θα μπαίνουν στην κουζίνα του breakfast@star και θα μας ταξιδεύουν με τις νοστιμιές τους σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και όχι μόνο.

Read More

And More