Chart Show: Η συγκίνηση του Γιώργου Αρσενάκου για το ατύχημα του Ηλία Βρεττού – Η άγνωστη ιστορία

Η Δέσποινα Βανδή παρουσιάζει στο αποψινό Chart Show τη λίστα με τους 30 πιο επιτυχημένους άνδρες καλλιτέχνες της δεκαετίας 2011-2020.

Ανάμεσα τους και ο Ηλίας Βρεττός, ο οποίος τραγούδησε ζωντανά στο πλατό τις μεγάλες του επιτυχίες. Ο Γιώργος Αρσενάκος μάλιστα θέλησε να πει και μια άγνωστη ιστορία για ένα από τα κομμάτια του δημοφιλή καλλιτέχνη. Ο CEO της Panik Records δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του όταν αναφέρθηκε στο τροχαίο ατύχημα του Ηλία Βρεττού…

«Το Φώναξε με ήταν ένα τραγούδι, το οποίο θέλαμε όλοι πάρα πολύ να βγει. Μας άρεσε πολύ και το τραγουδούσαμε. Δεν βγήκε τη στιγμή που είχαμε επιλέξει γιατί βγήκε ένα άλλο… πιο “μαγαζάτο” τραγούδι. Μετά βγήκε το Φώναξε με και ο Ηλίας ταλαιπωρήθηκε πολύ, πήγε στα Γρεβενά, με -5 βαθμούς.

Αλλά το σημαντικό με αυτό το τραγούδι είναι ότι με συγκινεί όταν το ακούω, γιατί θυμάμαι τον Ηλία στο νοσοκομείο μετά το τροχαίο που είχε… Πόση δύναμη ψυχής είχε εκείνη τη στιγμή και πόσο μπόρεσε να ξεπεράσει αυτό που συνέβη…» ανέφερε ο Γιώργος Αρσενάκος, μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή του.

 

«Έλα… Συγκινήθηκε ο Γιώργος, παιδιά, θα τρελαθώ» υπογράμμισε η Δέσποινα Βανδή.

Read More

And More