Chart show – Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «10 μήνες με τη Δέσποινα Βανδή έχω ζήσει έρωτες, χωρισμούς, κλάματα, δράματα»

Tα 30 πιο επιτυχημένα ντουέτα των τελευταίων 30 ετών είναι το θέμα του σημερινού Chart Show και μέσα στη λίστα αυτών ήταν και το ντουέτο του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου με τον Γιάννη Πάριο, “Και βάζω έναν Πάριο”.

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ο οποίος συνεργάστηκε με τη Δέσποινα Βανδή για 10 ολόκληρους μήνες στην Κύπρο, εμφανίστηκε στο πλατό του show και περιέγραψε την ιστορία πίσω από το συγκεκριμένο τραγούδι και τον τρόπο που το εμπνεύστηκε. 

Ένα χιουμοριστικό σχόλιο ωστόσο της Δέσποινας Βανδή για την οδήγησή του, έκανε τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου να “ξεσπαθώσει”.

«Τι έχω ζήσει μωρή με αυτή τη Βανδή. Δέκα μήνες, ένα σχήμα πήγα να κάνω κι εγώ και είχα Λίμνες της Βουλιαγμένης, φωτογραφήσεις, έρωτες, χωρισμούς, κλάματα, δράματα, φωτογραφήσεις, ξανά φωτογραφήσεις. Αυτό δεν ήταν σχήμα, αυτό ήταν το Ντάλας, η Δυναστεία, η Τόλμη και Γοητεία μαζί. Την επόμενη φορά που θα μου πείτε να δουλέψω με τη Δέσποινα Βανδή θα σας πω να πάω να κάνω κάστιγνκ για τη νέα σαπουνόπερα του Άαρον Σπέλινγκ. Καλύτερα εκεί» είπε με χιούμορ ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου κάνοντας τους πάντες να ξεσπάσουν σε γέλια.

Read More

And More