Chrissy Teigen: Η νέα ανάρτηση μετά την αποβολή της συγκλονίζει – “Παρόλο που δεν είμαι πλέον έγκυος…”

Ήταν Σεπτέμβριος, όταν η Chrissy Teigen βίωσε μια από τις δυσκολότερες απώλειες της ζωής της. Η σύζυγος του John Legend απέβαλε το τρίτο μωρό που κυοφορούσε, στην 20η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της, βυθίζοντας τόσο εκείνη όσο και τον διάσημο καλλιτέχνη σε βαρύ πένθος.

Μάλιστα, με αφορμή την άσχημη αυτή στιγμή, το λαμπερό ζευγάρι προχώρησε σε μια πολύ όμορφη κίνηση με μια φιλανθρωπική πρωτοβουλία προς τιμήν του Jack, η οποία έχει σκοπό να βοηθήσει τις οικογένειες με άρρωστα και τραυματισμένα παιδιά. Πριν μερικές ημέρες, η Chrissy Teigen έβγαλε μια φωτογραφία μπροστά από τον καθρέφτη του σπιτιού της, δείχνοντας μας την κοιλιά της, η οποία είναι ακόμη φουσκωμένη και ράγισε καρδιές με τα λόγια της…

“Αυτή είμαι εγώ και το σώμα μου, χθες. Παρόλο που δεν είμαι πλέον έγκυος, κάθε ματιά στον καθρέφτη μου θυμίζει ότι θα μπορούσα να είμαι. Και δεν έχω ιδέα γιατί έχω ακόμα την κοιλιά, ειλικρινά. Είναι απογοητευτικό. Αλλά είμαι περήφανη για τον τρόπο που αυτό το ταξίδι άλλαξε το σώμα και το μυαλό μου. Μου αρέσει πολύ που ήμουν έγκυος και λυπάμαι που δεν θα ξαναείμαι ποτέ. Αλλά είμαι τυχερή που έχω δύο καταπληκτικά μικρά παιδιά που μετατρέπονται σε μεγάλους ανθρώπους κάθε μέρα”, έγραψε χαρακτηριστικά το διάσημο μοντέλο.

Read More

And More