Demy: «Έχουν γραφτεί ακραία πράγματα για εμένα και τις σχέσεις μου, έπαιρνα τηλέφωνο δικούς μου και έκλαιγα»

Στην εκπομπή «Fay’s Time» και τον δημοσιογράφο, Χρήστο Λυσσέα παραχώρησε η Demy.

Η γνώστη τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, απάντησε για τον σύντροφό της, την εικόνα του καλού παιδιού, αλλά και τα σχόλια που έχει ακούσει για το ντύσιμό της.

«Κάναμε remake το “Θέλω να με κρατάς” που είναι σε μουσική του Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους της Ηρούς. Είμαι με έναν άνθρωπο που δεν έχει σχέση με το χώρο και θέλω να τον προστατεύσω. Αν έχει υπάρξει ζήλεια στη σχέση μου με τον Κωνσταντίνο έχει υπάρξει μόνο από τη δική μου πλευρά, ο άνθρωπος είναι βράχος. Δεν με απασχολεί ο γάμος αυτή τη στιγμή, αλλά είναι κάτι που θέλω να συμβεί», είπε αρχικά η Demy.

«Αισθάνομαι εγκλωβισμένη στην εικόνα του καλού παιδιού. Δεν είμαι μόνο το κορίτσι με τους φιόγκους και τα ροζ, έχω πολλές πλευρές. Έχουν γραφτεί ακραία πράγματα για μένα, για ακραίες συμπεριφορές μου και σχέσεις που δεν υπήρχαν. Έπαιρνα τηλέφωνο τους δικούς μου κι έκλαιγα. Σήμερα άνετα θα μπορούσα να κινηθώ νομικά», πρόσθεσε στη συνέχεια η Demy.

Η Demy αναφέρθηκε στα σχόλια που έχει ακούσει για το ντύσιμό της λέγοντας: «Είναι όλο τραγικό, το έχω βιώσει από άλλη πλευρά. Έχω ακούσει να μου λένε ότι πρέπει να είμαι πιο σέξι»

Ετικέτες

Read More

And More