Don Leone: Τι έλεγε σε τηλεοπτική συνέντευξη για τη σύλληψή του το 2021 – Βίντεο ντοκουμέντο από τα «χτυπήματα» της συμμορίας

Γνωστός τράπερ με παρελθόν στις ανατινάξεις ΑΤΜ’ S, είναι ο ένας από τους τρεις δράστες που τους τελευταίους μήνες είχαν «χτυπήσει» 10 μηχανήματα αυτόματης ανάληψης και είχαν αποσπάσει 710.000 ευρώ, όπως έγινε γνωστό. 

Ο Don Leone, όπως είναι γνωστός στο χώρο της μουσικής, και τα άλλα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που «ξάφριζε» ΑΤΜ, σύμφωνα με την Αστυνομία, ζούσαν προκλητικά πολυτελή βίο, τον οποίο επιδείκνυαν με κάθε ευκαιρία τόσο στις καθημερινές τους συναναστροφές όσο και στα μέσα κοινωνικής.

Η αστυνομία είχε συλλάβει τον τράπερ το 2021 για την, ωστόσο είχε αφεθεί ελεύθερος ύστερα από 18 μήνες ενώ είχε βαριές κατηγορίες, καθώς είχε παρέλθει το χρονικό διάστημα χωρίς να πραγματοποιηθεί η δίκη για την υπόθεση.

Ο τράπερ Don Leone είχε μιλήσει για την προηγούμενη σύλληψή του στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, το Πρωινό και στον Γιάννη Μαλλιαρό.

«Πολλές φορές, όταν είσαι ζορισμένος οικονομικά, παίρνεις λάθος αποφάσεις. Έγινε η λάθος επιλογή, την πήραμε, υπέστην τις συνέπειες, πήρα ένα καλό μάθημα και βγήκα κερδισμένος από όλο αυτό. Ζοριζόμουν πολύ οικονομικά και όταν σου προτείνουν εύκολο χρήμα, υπάρχει μεγάλη αδρεναλίνη» είχε πει χαρακτηριστικά.

Όπως είχε σημειώσει, η σύλληψη ήρθε μια ημέρα που όλα είχαν πάει στραβά: «Ήταν μια μέρα που όλα πήγαιναν στραβά, φαινόταν από την στιγμή που ξεκινήσαμε. Μέχρι που κατέληξε όλα να πάνε στραβά, έπρεπε να μας πιάσουν και μας έπιασαν. Για κάποιες πράξεις δεν μπορείς να πεις πως δεν ήμουν εγώ, αφού ήταν φανερό πως εγώ ήμουν. Δεν έχει τελειώσει όμως ακόμα η υπόθεση αυτή και εκκρεμεί ακόμη το δικαστήριο».

Βίντεο ντοκουμέντο από τα «χτυπήματα» της συμμορίας του τράπερ 

 

Καρέ- καρέ η δράση της «εκρηκτικής» συμμορίας του τράπερ Don Leon αποτυπώνεται μέσα από το βίντεο που παρουσιάζει το newsit.gr. Το βιντεοληπτικό υλικό, δείχνει τις «χειρουργικές» επιχειρήσεις των «ανδρών με τα λευκά», σε ΑΤΜ’s της Ερμιόνης και του Λούρου Πρεβεζας.

Read More

And More