Dragons’ Den – Μαρία Χατζηστεφανή: «Είσαι το παράδειγμα που η Ελλάδα πρέπει να δει, έχω ανατριχιάσει»

Ο 28χρονος Γιάννης Πορταλιός ενθουσίασε τους επενδυτές του Dragons’ Den με την προσπάθεια του ως νέος επιχειρηματίας ο οποίος ζητά επένδυση τις θήκες κινητών τηλεφώνων τις οποίες παράγει.

Στο νέο επεισόδιο του Dragons’ Den ο 28χρονος συστήθηκε στους επενδυτές, ωστόσο η εισαγωγή του δεν φαίνεται να κέρδισε τη Μαρία Χατζηστεφανή η οποία αργότερα αναθεώρησε.

«Όταν ήρθες εδώ και άρχισες και μιλούσες είχα βαρεθεί τρελά, μπορώ να σου πω είχα βγει και εκτός… Όταν μας είπες τι έχεις κάνει και μίλησες για τα κέρδη, μου κέντρισες πάρα πολύ το ενδιαφέρον», ανέφερε η Μαρία Χατζηστεφανή.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dragons’ Den Greece (@dragonsdengreece)

Μετά το τέλος της παρουσίασης του 28χρονου αλλά και το επιχειρηματικό του όραμα, η Μαρία Χατζηστεφανή τόνισε πως ο Γιάννης αποτελεί ένα παράδειγμα για τους νέους στην Ελλάδα…

«Μπράβο σου γιατί αρκετός κόσμος νομίζει πως για να ξεκινήσεις μια εταιρία πρέπει να έχεις πίσω σου χρήματα και είσαι το παράδειγμα που η Ελλάδα πρέπει να δει σήμερα, πώς ξεκινάς μια επιχείρηση κάνοντας μια δουλειά στο πλάι, έχοντας ένα όνειρο. Χίλια μπράβο για αυτό. Έχω ανατριχιάσει», ανέφερε ο Μαρία Χατζηστεφανή κάνοντας πρόταση για deal στον Γιάννη Πορταλιό.

Read More

And More