Droulias Brothers: Ο Ηλίας Δρούλιας μιλά για την περιπέτειά του μετά το δάγκωμα του φιδιού – Στο πλευρό του η σύντροφός του

Όπως αποκάλυψε το TLIFE το πρωί της Πέμπτης 26/5 ένα αδιανόητο περιστατικό εκτυλίχθηκε στη Μύκονο, με πρωταγωνιστή τον Ηλία Δρούλια από τους Droulias Brothers.

Ο νεαρός μουσικός του συγκροτήματος βρέθηκε την Τρίτη 24/5 σε μία παραλία στο νησί των Ανέμων για να απολαύσει το μπάνιο του, σε ένα διάλειμμα από τις εργασίες για το ολοκαίνουριο κατάστημα αισθητικής που ετοιμάζει στον δρόμο προς τη Ψαρού. Την ώρα που βρισκόταν στην ξαπλώστρα, ένιωσε ένα «χάιδεμα» στον λαιμό του και διαπίστωσε ότι τον είχε δαγκώσει φίδι και μάλιστα οχιά!

Ο νεαρός τραγουδιστής, μετά το εξιτήριό του από το νοσοκομείο μίλησε με ζωντανή σύνδεση μέσω Skype με την εκπομπή Love It, περιγράφοντας τα όσα έζησε.

«Ήμουν για μπάνιο σε μία παραλία στη Μύκονο αλλά καθόμουν κάτω γιατί δεν είχε ξαπλώστρα. Την ώρα που σηκώθηκα για να φύγω, ένιωσα έναν πόνο στο χέρι μου και κοιτάω και είχα αίμα. Ώσπου να δω τι και πως είδα το φίδι, ήταν οχιά. Θέλει πολύ μεγάλη προσοχή, ευτυχής δεν μου έριξε δηλητήριο, ήταν εξωτερική η δαγκωματιά, αλλά μόνο ο φόβος και η τρομάρα που πήρα ήταν μεγάλη», ανέφερε αρχικά ο Ηλίας Δρούλιας.

«Ήρθαμε προληπτικά στην Αθήνα, γιατί δεν ήθελα να πάρω το ρίσκο να πάθω κάτι και να είμαι σε ένα νησί. Θα πρέπει να ακολουθήσω μια αγωγή για μία βδομάδα. Θέλει προσοχή», περιέγραψε ο Ηλίας Δρούλιας.

Read More

And More