Easy Coutiel: Συγκλονίζει στο T-live για τη μάχη του με τον κορονοϊό – Έμεινε για τρεις εβδομάδες στην εντατική

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Easy Coutiel νόσησε από κορονοϊό, και συγκεκριμένα από τη μετάλλαξη Δέλτα, και έμεινε για τρεις εβδομάδες στην εντατική του νοσοκομείου «Σωτηρία». Ο ίδιος βγήκε νικητής και μίλησε για τις δραματικές στιγμές που πέρασε στο T-live και την Τατιάνα Στεφανίδου.

«Είχα κάνει τη δεύτερη δόση στις αρχές Ιουλίου, και εγώ, και όλα τα μέλη της οικογένειάς μου. Προσέχαμε όλο το διάστημα, θα κάναμε και το τρίτο αλλά δεν είχε ανοίξει ακόμη η πλατφόρμα. Νόσησα πάνω στο τετράμηνο. Έχω κάποια υποκείμενα νοσήματα και γι’ αυτό ήμουν πολύ προσεκτικό. Είχα πυρετό, το οξυγόνο σε οριακά μεν αλλά ανεκτά επίπεδα. Έκρινα ότι πρέπει να πάω στο νοσοκομείο να με τσεκάρουν και πράγματι το έκανα ευτυχώς εγκαίρως. Κρίθηκε ότι έπρεπε να γίνει εισαγωγή» ανέφερε αρχικά ο Easy Coutiel.

«Δύο ημέρες μετά, ενώ εγώ δεν αισθανόμουν δύσπνοια, είχα λίγο πυρετό και μου ανακοίνωσαν ότι πρέπει να διασωληνωθώ γιατί οι πνεύμονες δεν λειτουργούσαν στην παροχή οξυγόνου. Ίσα που πρόλαβα να μιλήσω στη σύζυγό μου και να διασωληνωθώ. Από εκεί και πέρα, black out για 21 ημέρες» είπε στη συνέχεια ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός στην Τατιάνα Στεφανίδου, του οποίου η φωνή δεν έχει επανέλθει ακόμη από τη διασωλήνωση.

 

Read More

And More