Eλένη Μενεγάκη: Η αντίδραση του Νίκου Μουτσινά για την τηλεοπτική της επιστροφή

Σαν βόμβα έσκασε την περασμένη Πέμπτη η ανακοίνωση της τηλεοπτικής επιστροφής της Ελένης Μενεγάκη. Η λαμπερή παρουσιάστρια μετά από μια παύση ενός έτους πρόκειται να επιστρέψει στις τηλεοπτικές μας οθόνες την ερχόμενη σεζόν και μάλιστα μέσα από το κανάλι που ξεκίνησε την καριέρα της, το Mega. 

Την είδηση αυτή δε θα μπορούσε φυσικά να μη σχολιάσει ο Νίκος Μουτσινάς ο οποίος έχει συνεργαστεί με την παρουσιάστρια στο παρελθόν και μέχρι σήμερα διατηρεί άψογη σχέση μαζί της.

“Είναι δυο οι λέξεις: Ελένη Μενεγάκη. Yπάρχει ελπίδα παιδιά. Τι βόμβα στα καλά καθούμενα. Αυτή προχθές δεν έφυγε; Τότε που την κλαίγαμε μια εβδομάδα. Εγώ πιο πολύ από τη μάνα μου την έκλαψα. Έρχεται κιόλας; Δεν το περίμενα, αυτό ήταν μια Megάλη έκπληξη. Μπράβο ρε παιδιά. Πολύ ωραίο. Αυτό ήταν πάρα πολλή χαρά. Έλειψε η Ελένη, να τα λέμε και αυτά. Άδειασε ο θρόνος. Αν δεις λίγο τηλεόραση θα καταλάβεις τι σου λέω. Της λείψαμε… Πάει στο πατρικό… Μπράβο ρε Ελένη… Δε τη φωνάζουν τυχαία βασίλισσα. Που θα είναι; Μεσημέρι; Τι ώρα; Ελένη μου θα λέγεται; Νικόλα μου εμείς του χρόνου. Αν είναι απέναντι, “Ελένη μου 2″ εμείς” ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής

Read More

And More