Eurovision 2023 – Andrew Lambrou για Victor Vernicos: «Είναι ήδη νικητής και είναι εξαιρετικό αυτό»

Λίγες ώρες πριν ο Andrew Lambrou, ο εκπρόσωπος της Κύπρου, ανέβει στη σκηνή της Eurovision 2023, μίλησε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και τον Γιάννη Πουλόπουλο για τα συναισθήματά του, τα σχόλια που έχουν ακουστεί ότι μπορεί να τραγουδάει Playback, τα μηνύματα που λαμβάνει ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα στον Έλληνα εκπρόσωπο Victor Vernico.

«Oι πρόβες είναι για να κάνουμε λάθη. Τα πράγματα πήγαν καλά. Υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να διορθώσουμε για να είναι τέλειο αλλά, νιώθω ότι τα πράγματα πήγαν καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος με τη σειρά εμφάνισης άρα, δεν παραπονιέμαι. Είμαι εγώ που τραγουδάω, σας το υπόσχομαι. Δε μας επιτρέπεται να έχουμε πίσω φωνητικά. Σας υπόσχομαι ότι εγώ τραγουδάω. Θα υπάρξουν κάποια κοντινά. Αυτό έχουμε ζητήσει για να είναι τέλειο. Ανυπομονώ να δω το τελικό αποτέλεσμα στη σκηνή» ανέφερε ο Andrew Lambrou.

«Έχω δει πολλά μηνύματα στο διαδίκτυο. Δεν παραπονιέμαι φυσικά, είναι υπέροχο να με στηρίζουν από όλο τον κόσμο και αγαπώ τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος ευχαριστιέται την εμφάνισή μου» είπε σε άλλο σημείο ο νεαρός καλλιτέχνης.

Για τα στοιχήματα είπε, «Για να είμαι ειλικρινής, δεν παρακολουθώ τα γραφεία στοιχημάτων. Έχω μια δουλειά να κάνω και ποτέ δε ξέρεις τι μπορεί να συμβεί, θα δούμε πως θα πάει».

Τέλος, ο Andrew Lambrou έστειλε και το δικό του μήνυμα στον Victor Vernicos λέγοντας, «Νομίζω ότι ο καθένας που μπορεί να συμμετάσχει στη Eurovision στην ηλικία των 16 ετών, είναι ήδη νικητής και είναι εξαιρετικό αυτό που κάνει ο Victor. Το τραγούδι του είναι φανταστικό, θα τα δώσει όλα. Μίλησα μαζί του και θα πρέπει να είναι περήφανος για τον εαυτό του. Βίκτωρα, αν με βλέπεις, θα πρέπει να είσαι περήφανος, 16 ετών, ο νεότερος στον διαγωνισμό».

Read More

And More