Eurovision 2024 – Μαρία Κοζάκου για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι: «Τα σχόλια περί κλεψίματος του στίχου είναι αστεία»

Τη Μαρία Κοζάκου, ένα από τα πρόσωπα που έχουν συνδεθεί άρρηκτα με τον θεσμό της Eurovision συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και η δημοσιογράφος Μένια Κούκου.

«Δε μου λείπει καθόλου ο αναβρασμός της Eurovision. Έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο για εμένα« ξεκαθάρισε αρχικά η Μαρία Κοζάκου. 

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος σχολίασε το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι και τον τρόπο που αυτό έχει διχάσει το κοινό.

«Μου έκανε μεγάλη εντύπωση η ταχύτητα και η ορμή με την οποία το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι πέρασε στη δημόσια σφαίρα. Μου έκανε θετική εντύπωση, κι αυτό δείχνει ίσως τη δύναμη της Eurovision τελικά. Κάτι κάνει σε όλους. Δε θυμάμαι να έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν. Το τραγούδι μου αρέσει πολύ. Μου αρέσει που είναι μια πρόταση και έχει την υπογραφή της ομάδας της Μαρίνας Σάττι.

Καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει ό,τι θέλει. Δεν είναι εξυπνότερος αυτός που του αρέσει ή πιο μορφωμένος αυτός που δεν του αρέσει. Όλοι είμαστε ίσοι και δια της τοποθέτησής μας απέναντι σε ένα τραγούδι, δε χρειάζεται να κατακρίνουμε αυτόν που έχει αντίθετη από εμάς άποψη. Αυτά που ακούστηκαν για “κλεμμένο στίχο” είναι αστεία. Αστειότητες» είπε η Μαρία Κοζάκου.

Read More

And More