Eurovision 2024 – Μαρίνα Σάττι: Υποχωρεί η Ελλάδα στα στοιχήματα μετά τη δεύτερη πρόβα

Το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης η ελληνική συμμετοχή της Eurovision 2024 πραγματοποίησε τη δεύτερη τεχνική πρόβα της στη σκηνή του Malmo Arena. Η Μαρίνα Σάττι και η ομάδα της τα έδωσαν, με τις εικόνες και το σχετικό βίντεο να κάνουν γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου.

Λίγες μόλις ώρες μετά τη δεύτερη πρόβα της Ελλάδας με το «Ζάρι» και καθώς όλες οι χώρες περνούν από την εντυπωσιακή σκηνή της Eurovision, οι αποδόσεις στα γραφεία στοιχημάτων παίρνουν «φωτιά».

Η Ελλάδα, που τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε μέχρι την 7η θέση, υποχώρησε από την 8η στην 9η θέση, με την Ιρλανδία να συνεχίζει το εντυπωσιακό της πλασάρισμα ολοένα ψηλότερα.

Ωστόσο, εντυπωσιακή ήταν η επάνοδος της Κροατίας στην πρώτη θέση των στοιχημάτων μετά από κάποιες εβδομάδες και το μέχρι πρότινος απόλυτο φαβορί της φετινής Eurovision, Ελβετία, να περνά στη δεύτερη θέση. Η λαμπερή πρόβα της Ουκρανίας την ανέβασε από την 5η στην 3η θέση των προγνωστικών, με την Ιταλία να ακολουθεί τέταρτη και την Ολλανδία να υποχωρεί σημαντικά στην 5η θέση.

Με πληροφορίες από zappIT

Read More

And More