Eurovision – Silia Kapsis: Η πρώτη αντίδρασή της μετά το δημοσίευμα που ήθελε να έχει προαποφασιστεί χαμηλή βαθμολογία για την Κύπρο

Αναστάτωση έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες, με αφορμή το δημοσίευμα που ανέφερε ότι ο Πρόεδρος της ΕΡΤ, Κωνσταντίνος Ζούλας, μετέφερε στον πρέσβη τη Κύπρου πως η επιτροπή της Ελλάδας θα δώσει χαμηλή βαθμολογία στην Κύπρο στην φετινή Eurovision.

Η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star συνάντησε την εκπρόσωπο της Κύπρου, Silia Kapsis, η οποία απάντησε πως δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί ανάμεσα στις δύο χώρες σχετικά με την χαμηλή βαθμολογία στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

«Είμαι μισή από την Ελλάδα και μισή από την Κύπρο. Οπότε νιώθω ότι εκπροσωπώ και τις δύο χώρες. Δεν ξέρω τι έγινε μεταξύ ΕΡΤ και ΡΙΚ. Είμαι εδώ για τη μουσική, για να τραγουδήσω, για την Eurovision και αυτός είναι ο στόχος μου. Αλήθεια δεν ξέρω τι έχει γίνει, η μαμά μου δεν μου τα λέει. Αν ρωτήσεις το ΡΙΚ θα σου πουν. Εγώ είμαι εδώ για τη μουσική και τον χορό. Είμαι λίγο στεναχωρημένη, γιατί Ελλάδα και Κύπρος πρέπει να είμαστε μαζί. Μιλάμε με την Μαρίνα Σάττι, εμψυχώνουμε η μία την άλλη. Είναι πολύ καλή και ταλαντούχα» αποκάλυψε η Silia Kapsis.

 

Διάβασε επίσης:

Eurovision 2024: Η απάντηση του Κωνσταντίνου Ζούλα σε δημοσίευμα για προαποφασισμένη χαμηλή βαθμολογία της Ελλάδας στην Κύπρο

Read More

And More