Eυαγγελία Δερμετζόγλου: Αποκάλυψε πώς είναι οι σχέσεις της σήμερα με την Ορθούλα Παπαδάλου

Η νικήτρια του πρώτου Survivor που έγινε στη χώρα μας, Ευαγγελία Δερμετζόγλου βρέθηκε στην εκπομπή “Ευτυχείτε” το πρωί της Τετάρτης και εκτός από τον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε και για τη δική της συμμετοχή. Μάλιστα, η Ευαγγελία αναφέρθηκε και στην Ορθούλα Παπαδάκου με την οποία κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού είχαν αναπτύξει μια δυνατή φιλία. 

Όπως αποκάλυψε η Ευαγγελία Δερματζόγλου, η φιλία της με την Ορθούλα Παπαδάκου διαρκεί μέχρι σήμερα, ενώ όπως είπε, τότε είχαν μοιραστεί και το έπαθλο.

“Με την Ορθούλα είχαμε πει ότι θα μοιραστούμε το έπαθλο. Μιλάμε μέχρι σήμερα, είναι καλά το κορίτσι μου. Μοιραστήκαμε τα λεφτά. Όταν δίνεις το λόγο σου δε γίνεται να μην τον τηρήσεις. Ο δικός μου ο λόγος είναι συμβόλαιο. Η αλήθεια είναι ότι είχαν πέσει όλοι τότε να με φάνε αλλά αν δεν ήταν η Ορθούλα να με στηρίξει και να με βοηθήσει δε θα κέρδιζα” ανέφερε χαρακτηριστικά και τόνισε πως τότε οι συνθήκες ήταν πολύ πιο δύσκολες από αυτές που βλέπουμε στους τελευταίους κύκλους του Survivor.

Read More

And More