Eύη Σαλτεφερίδου: «Μίλησα με τον Ηλία Γκότση και δεν μπορώ να του κρατήσω κακία, δέχτηκε πόλεμο»

Για την εμπειρία της στο Survivor All Star αλλά και τις σχέσεις της με τον Ηλία Γκότση, απάντησε η Εύη Σαλταφερίδου καλεσμένη στο Καλό Μεσημεράκι.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης σχολίασε τις εξελίξεις που οδήγησαν στην αποβολή του Ηλία Γκότση.

«Υπήρξαν παίκτες που ήθελαν να βγάλουν στην παραγωγή ότι ο Ηλίας κάνει παράνομα πράγματα, ότι έχε κινητό – που δεν είχε ποτέ κινητό είναι η αλήθεια -και γενικά λέγανε τα ίδια πράγματα. Δεν είχε καμία επαφή με τηλέφωνο γιατί το συζητούσαμε», ανέφερε αρχικά η Εύη Σαλταφερίδου.

Ενώ ξεκαθάρισε πως δεν γνώριζε τίποτα για τη λίστα με τα ψώνια του Γκότση: «Εγώ για αυτό το χαρτάκι που έχει γίνει τόσος ντόρος, δεν γνώριζα τίποτα. Όταν ήρθε ξαφνικά στο συμβούλιο ο Ατζούν και όλη η παραγωγή και παγώσαμε όλοι, εγώ δεν γνώριζα τι άκουγα. Δεν είχα ιδέα γι’ αυτό το χαρτάκι. Γιατί ο Ηλίας αν του πεις κάτι θα το πάρει στον τάφο του», απάντησε η Εύη Σαλταφερίδου.

Και αποκάλυψε: «Ακόμη κι εγώ που είμαι φίλη του δεν γνώριζα πχ ότι ο Πιλίδης που ήταν φίλος του είχε επικοινωνία με τον έξω κόσμο. Μπορεί να ήξερα ότι φάγανε από τα σκουπίδια. Μπορεί να έχω φάει κι εγώ μαζί τους από τα σκουπίδια, όλοι έχουμε φάει».

Για τον πόλεμο που δέχτηκε ο Ηλίας Γκότσης: «Μίλησα με τον Ηλία και δεν μπορώ να του κρατήσω κακία γιατί ήμουν εκεί όταν έζησε όλον αυτόν τον πόλεμο που έζησε και από τους παίκτες και από άλλους παράγοντες που δεν μπορώ να αναφέρω», ανέφερε η Εύη Σαλταφερίδου στο Καλό Μεσημεράκι.

 

Read More

And More