Famagusta: Συγκλόνισε η εξομολόγηση για τον βιασμό του στις φυλακές – «Ήξερα ότι θα μου έκαναν τη ζωή μου κόλαση»

Famagusta: Συγκλονιστικές εξομολογήσεις έρχονται στο φως μέσα από το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει ο Μάικλ για την τουρκική εισβολή στην Κύπρο.

Στο νέο επεισόδιο της σειράς, είδαμε τον κ. Μιχάλη να μιλά για τα όσα βίωσε πριν από 50 χρόνια στις φυλακές της Τουρκίας, εκεί όπου έπεσε θύμα βιασμού.

«Ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι εκεί θα μου έκαναν τη ζωή μου κόλαση» εξομολογήθηκε αρχικά ο Μιχάλης στον Μάικλ Κούρτη, τον οποίο και υποδύεται  ο Χρήστος Λούλης.

«Την πρώτη νύχτα στις φυλακές, εντελώς τυχαία, άκουσα έναν αξιωματικό να λέει κοιτάζοντας προς το μέρος μου: “Αυτός σκότωσε Τούρκο αξιωματικό”. Ξεκίνησαν με το να μου κάνουν ψυχολογικό πόλεμο. Με ξυπνούσαν μέσα στη νύχτα, με έβριζαν, με έφτυναν. Με έβγαλαν έξω στην αυλή της φυλακής και μου έκαναν εικονική εκτέλεση», ανέφερε με τις περιγραφές του. 

«Μια μέρα ήμουν στο ντους μαζί με άλλους τρεις αιχμαλώτους. Μπήκε μέσα ένας αξιωματικός και διέταξε τους άλλους να φύγουν» πρόσθεσε για τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε και δεν θα σβήσουν ποτέ από τη μνήμη του.

Read More

And More