Fame Story: Δεν πίστευε ότι βγήκε για δείπνο με την Ελένη Φουρέιρα – «Από τις ωραιότερες στιγμές της ζωής μου»

O Δημήτρης Κλειδάς ήταν ο σπουδαστής της μουσικής ακαδημίας του Fame Story ο οποίος κέρδισε το έπαθλο για μια ιδιαίτερη έξοδο για φαγητό δίπλα στην Ελένη Φουρέιρα.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτη 30 Νοεμβρίου, η pop star συνάντησε τον Δημήτρη σε γνωστό ιταλικό εστιατόριο, εκεί όπου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για την μουσική ακαδημία.

Η Ελένη Φουρέιρα, γύρισε γρήγορα την κουβέντα αφού ήθελε να μάθει περισσότερα για τη ζωή του 30χρονου, αλλά και τα μελλοντικά του σχέδια μετά το Fame Story.

Ο Δημήτρης Κλειδάς δεν έκρυψε το άγχος του για το δείπνο του με την Ελένη Φουρέρια.

«Έχεις μία φωνή μοναδική και στο λέω και στο Live κάθε φορά. Μπορείς να ερμηνεύσεις τα πάντα και αυτό είναι μοναδικό. Δεν σε βλέπω στα πάντα, σε βλέπω στο πιο έντεχνο – λαϊκό. Όλα θα σου πάνε πολύ καλά», είπε η Ελένη Φουρέιρα.

Ο Δημήτρης ενθουσιασμένος σχολίασε για την συνάντησή του με την Ελένη Φουρέιρα: «Έμεινα με το στόμα ανοιχτό, νόμιζα ότι δεν το ζω αυτό. Κι όμως, ήταν μια καταπληκτική στιγμή, από τις ωραιότερες στιγμές της ζωής μου μπορώ να πω», είπε ο σπουδαστής της μουσικής ακαδημίας. 

Read More

And More