Fame Story: «Έσπασε» από την πρώτη μέρα – «Είσαι ευπρόσδεκτος απ’ όλους μας»

Τα μαθήματα της μουσικής ακαδημίας του Fame Story ξεκίνησαν με την Ηρώ Λεχουρίτη σε ρόλο διευθύντριας να θέτει τους κανόνες από την πρώτη μέρα.

Στο επεισόδιο του Fame Story που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 2 Οκτωβρίου οι σπουδαστές της μουσικής ακαδημίας παρακολούθησαν την πρώτη τους εμφάνιση στο Live του Σαββάτου με την Ηρώ Λεχουρίτη να αξιολογεί, κάνοντας τις παρατηρήσεις της.

Ο Nicky Glossom ακούγοντας τα σχόλια που δέχτηκε από την Ηρώ Λεχουρίτη ότι στην εμφάνισή του ήταν κάπως «μαζεμένος» και «φοβισμένος», ο ίδιος μίλησε ανοιχτά για την στάση του με την οποία προσπαθεί να κρατά την άμυνά του…

«Έχτισα μία άμυνα στη ζωή μου για να προστατέψω τον εαυτό μου από διάφορες καταστάσεις, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα ποτέ να την κρατήσω. Την πρώτη φορά που τραγούδησα θυμάμαι τρέμω σε όλο μου το σώμα.

Έχτισα άμυνα για προσωπικούς μου λόγους. Ήταν πολύ ιδιαίτερος ο τρόπος που μεγάλωσα με την οικογένειά μου. Ήμουν συνέχεια σε μια κατάσταση ότι όλα είναι άγνωστα και πως θα έπρεπε να βρω τρόπο να προστατευτώ και ο μόνος τρόπος να προστατευτώ ήταν να είμαι αθόρυβος», είπε ο 23χρονος σπουδαστής του Fame Story, ξεσπώντας σε δάκρυα.

Και η Ηρώ Λεχουρίτη απάντησε συγκινημένη: «Δεν ενοχλείς, είσαι πολύ γλυκός, πολύ ευγενής με πολύ ωραίο βλέμμα. Είσαι ευπρόσδεκτος απ’ όλους μας», απάντησε η διευθύντρια της μουσικής ακαδημίας του Fame Story. 

 

Read More

And More