First Dates: Άφωνη η διαγωνιζόμενη με το ύψος του εν δυνάμει συντρόφου της – «Δεν θα μπορώ να φοράω τακούνια»

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε απόψε, Κυριακή 7/5 η εκπομπή το «First Dates» με παρουσιάστρια την Ζενεβιέβ Μαζαρί μέσα από τη συχνότητα του Star.

Την αγάπη στο δεύτερο επεισόδιο του ριάλιτι αναζήτησαν η Αρετή και ο Σπύρος. Οδυο παίκτες του ριάλιτι της αγάπης του STAR ήρθαν κοντά προκειμένου να έχουν το πρώτο τους ραντεβού.

Με το… καλησπέρα, όμως, η 48χρονη Αρετή από τα Χανιά δεν έκρυψε την απογοήτευση της για το ύψος του εν δυνάμει συντρόφου της. «Ωχ, ήρθε το ραντεβού μου; Να κοιτάξω; Να κρυφοκοιτάξω;» αναρωτήθηκε, με περιέργεια, η παίκτρια του First Dates.

«Εντάξει, σαν πρόσωπο καλός είναι αλλά είναι λίγο κοντός για μένα. Δεν θα μπορώ να φοράω τακούνια. τουλάχιστον έχει ένα χαρακτηριστικό που μου αρέσει. Γκρίζα μαλλιά», κατέληξε η διαγωνιζόμενη.

«Είμαι χωρισμένος εδώ και τέσσερα χρόνια περίπου, δεν έχω βγει ραντεβού το τελευταίο διάστημα και ομολογώ πως είμαι ντροπαλός. Το φλερτ όμως είναι ωραίο να το έχει οποιοσδήποτε στη ζωή του γιατί απελευθερώνεσαι και σε κάνει να νιώθεις καλύτερα» τόνισε με τη σειρά του, ο 42χρονος Σπυρίδων από την Άρτα στην κάμερα του First Dates του STAR. «Ήρθα εδώ για να ζήσω λίγο από αυτή την τρελή ζωή που μου είχε λείψει γιατί παλιά ήμουν πολύ της τρέλας. Όσο μεγαλώνουν όμως τα χρόνια αρχίζεις να τραβάς χειρόφρενο και δεν τα κάνεις αυτά. Οπότε είπα να κάνω αυτό το βήμα και να το ζήσω».

Read More

And More