GNTM 4: Η Κυβέλη σε έναν μονόλογο με φαρμακερές ατάκες – «Έφυγε και μου τόνωσε το ηθικό»

GNTM 4: Μετά την αποχώρηση του Ναπολέων από το σπίτι, οι διαγωνιζόμενοι αντιλήφθηκαν πόσο κοντά στον μεγάλο τελικό βρίσκονται. Ποιος θα είναι ο επόμενος που θα αποχωρήσει;

Με αρκετά καλό κλίμα και ανεβασμένη διάθεση προχωρούν για τη νέα εβδομάδα τα boys and girls του GNTM. Για άλλη μια φορά η Κυβέλη Χατζηευστρατίου παραμένει απόμακρη περιγράφοντας ανοιχτά τις σκέψεις και τα συναισθήματά της για τα πρόσωπα που παραμένουν στο σπίτι, αλλά και εκείνους που αποχώρησαν πρόσφατα.

«Το ότι έφυγε ο Ναπολέων μου τόνωσε το ηθικό μπορώ να πω σε ότι αφορά το διαγωνιστικό μέρος. Προφανώς έφυγε ένας πάρα πολύ δυνατός συμπαίκτης και ανταγωνιστής. Καταλαβαίνω πως αν δεν τα δίνεις όλα στο σετ και να το ζήσεις, όσο ωραίος και να είσαι θα ζήσεις», είπε η Κυβέλη Χατζηευστρατίου.

Και πρόσθεσε για τους συμπαίκτες και τον ανταγωνισμό στο σπίτι του GNTM: «Από την αρχή του παιχνιδιού, η Ειρήνη είναι η μεγαλύτερή μου ανταγωνίστρια, αν επίσης η Όλγα έχει ένα παραστράτημα ή αν δεν τα πάει καλά, σίγουρα θα φύγει. Και η Αγάπη με τον Κωνσταντίνο, αν δεν κάνουν καλό σετ, δεν υπάρχει περίπτωση να έχουν καλή λήψη. Ενώ η Ειρήνη ότι σετ και να κάνει θα έχει καλή λήψη».

GNTM – Δες παρακάτω τα σχόλια των παικτών μετά την τελευταία αποχώρηση αλλά και τις δηλώσεις που έκανε η Κυβέλη για τον ανταγωνισμό…

Read More

And More