GNTM 4 – Όλγα Ντάλλα: Η απρόσμενη ανακοίνωση μετά τον τελικό – Κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Στυλιανό

Μπορεί η Όλγα Ντάλλα πήρε τη δεύτερη θέση στο GNTM 4, αλλά κέρδισε στον έρωτα. Μετά το φινάλε του τελικού, σε δηλώσεις της στο star.gr προχώρησε σε μία απρόσμενη ανακοίνωση, ενώ ο σύντροφός της αποκάλυψε πως ετοιμάζονται για το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

«Νιώθω νικήτρια. Κι εγώ και ο Κωνσταντίνος πρέπει να νιώθει νικητής. Μπράβο στην Κυβέλη που το πήρε. Το παιχνίδι τώρα ξεκινάει. Μετά από τόσο καιρό μέσα στο παιχνίδι, θέλω λίγο χρόνο να ξεκουραστώ και μετά θα ψάξω πρακτορείο. Θα αρχίσω να δουλεύω. Θα το κυνηγήσω πάρα πολύ και ελπίζω να πάνε όλα καλά και να έχω δουλειές.

Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω τον πρωταθλητισμό κολύμβησης γιατί έχω ήδη χάσει ένα πολύ μεγάλο διάστημα με το GNTM κι επίσης επειδή θέλω να κυνηγήσω το μόντελινγκ, δε θα έχω χρόνο να τα συνδυάσω και τα δύο. Οπότε βάζω τώρα το μόντελινγκ μπροστά και ίσως να κολυμπάω έτσι για τον εαυτό μου» ανέφερε αρχικά η Όλγα Ντάλλα.

«Αλλά στον βαθμό του πρωταθλητισμού δε νομίζω. Το κολύμπι θέλει πάρα πολλές θυσίες. Οπότε από τη στιγμή που θέλω να ακολουθήσω το μόντελινγκ θα αφοσιωθώ εκεί. Τις γιορτές θα τις περάσω με την οικογένειά μου και τον Στυλιανό» συνέχισε η Όλγα Ντάλλα.

Στη συνέχεια, πήρε τον λόγο ο αγαπημένος της Στυλιανός, ο οποίος αποκάλυψε πως θα συγκατοικήσουν οσονούπω.

Να σου θυμίσουμε, πως πριν από λίγες ημέρες ο Ολυμπιακός είχε ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας του με την Όλγα Ντάλλα, καθώς το συμβόλαιο που υπέγραψε είναι διάρκειας ενός έτους.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

“Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του, με την Όλγα Ντάλλα, η οποία θα ενισχύσει και τη φετινή σεζόν το τμήμα Κολύμβησης.

Στις δηλώσεις στο οlympiacossfp.gr η αθλήτρια του Ολυμπιακού ανέφερε τα εξής:

«Νιώθω ιδιαίτερη χαρά, τιμή και υπερηφάνεια για την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον Ολυμπιακό, το σύλλογο της καρδιάς μου. Είναι ιδιαίτερα συγκινητικό για μένα αλλά ταυτόχρονα και ένα μεγάλο κίνητρο το ότι θα συνεχίσω να αποτελώ αναπόσπαστο μέλος του μεγάλου αυτού συλλόγου στο ατέλειωτο ταξίδι του πρωταθλητισμού που πραγματοποιεί κάθε αγωνιστική χρονιά. Συνεχίζω λοιπόν ανταποδίδοντας με όλες μου τις δυνάμεις την εμπιστοσύνη, τη στήριξη και το ζεστό οικογενειακό κλίμα που έχω εισπράξει όλα αυτά τα χρόνια. Πάμε γερά”.

 

Read More

And More