GNTM – Spoiler : Δεν κρύβονται οι Μαριαγάπη – Αιμιλιάνο – Η στιγμή που αγκαλιάζονται μπροστά στους συμπαίκτες τους (video)

Καθώς βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό του Greece’s Next Top Model το επίπεδο ανεβαίνει και οι απαιτήσεις αυξάνονται. Οι εναπομείναντες παίκτες έχουν ήδη ξεχωρίσει μέσα από τη δουλειά τους, όμως ο αγώνας τώρα γίνεται ακόμα πιο σκληρός.

Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε τα επίδοξα μοντέλα να ξεσπούν σε κλάματα, όταν αποκαλύπτεται η έκπληξη που τους επιφυλάσσει η παραγωγή. Οι ίδιοι θα συναντήσουν και θα φωτογραφηθούν με πρόσωπα της οικογένειάς τους, συνεπώς η συγκίνηση είναι μεγάλη.

Πέρα από αυτή την ιδιαίτερη συνάντηση και την εναέρια δοκιμασία αποχώρησης, απόψε θα δούμε και το πρώτο ζευγάρι του GNTM να… αποκαλύπτεται. Ο Αιμιλιάνο και η Μαριαγάπη είναι μαζί και πλέον δεν το κρύβουν, ούτε οι ίδιοι, αλλά ούτε και οι φίλοι τους.

“Οι γλυκούληδες! Τους βλέπω έτσι να βγαίνουνε, να αγκαλιάζονται, είναι – είναι πολύ cute”, αναφέρει ο Ηρακλής και στη συνέχεια βλέπουμε την Μαριαγάπη να αγκαλιάζει τρυφερά τον αγαπημένο της.

Δες το βίντεο:

Read More

And More