GNTM – Spoiler: Ποιο είναι το νέο ζευγάρι του reality μόδας (video)

Στο φετινό GNTM εκτός από κορίτσια διαγωνίζονται και αγόρια. Όπως είναι αναμενόμενο έχουν δημιουργηθεί και κάποια ειδύλλια στο σπίτι του ριάλιτι. 

Πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό ότι ένας έρωτας γεννήθηκε στο GNTM. Ο Σήφης Φαραντάκης και η Μαρινέλα Ζύλα, ήταν το πρώτο ζευγάρι του reality μόδας. (Δες εδώ πληροφορίες). Σήμερα το πρωί η εκπομπή “Στη Φωλιά των Κου Κου” αποκάλυψε ένα νέο ειδύλλιο, το οποίο έκανε γνωστό μέσα από δηλώσεις του ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος. 

Όπως δήλωσε ο παίκτης του GNTM, υπάρχει ένα φλερτ ανάμεσα στην Ρασέλ και στον Έντουαρντ. Συγκεκριμένα ο “τυροκόμος” ανέφερε: “Η Ρασέλ έχει κουνήσει την ουρά της στον Εντουαρντ, και την έχει σηκώσει κιόλας. Υπάρχει ένα φλερτ με τον “ξανθό άγγελο” του σπιτιού”! Η αποκάλυψη αυτή προκάλεσε έκπληξη, ενώ κανείς δεν γνωρίζει αν το νέο ειδύλλιο θα… μακροημερεύσει.

Ποιοι είναι οι δύο διαγωνιζόμενοι του GNTM, που σύμφωνα με τον συμπαίκτη τους είναι ζευγάρι

Η 24χρονη Θεοδώρα, την οποία όλοι φωνάζουν Ρασέλ, κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και τις Σεϋχέλλες. Στο παρελθόν είχε ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι, ενώ έχει εμφανιστεί δίπλα σε μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, όπως η Άντζελα Δημητρίου, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Βαλάντης και η Φανή Δρακοπούλου. Πλέον δραστηριοποιείται στο χώρο των πωλήσεων.

Αγαπά πολύ όλες τις πτυχές της μόδας ενώ παλαιότερα διατηρούσε τη δική της σειρά μαγιό. Για την Ρασέλ το GNTM αποτελεί την πρώτη επαγγελματική της ενασχόληση με το χώρο του μόντελινγκ, καθώς στο παρελθόν είχε ασχοληθεί μόνο ερασιτεχνικά.

O 24χρονος Έντουαρντ γεννήθηκε στο Χμελνίτσκι της Ουκρανίας και ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία 3 ετών. Είναι επαγγελματίας μοντέλο κι έχει περπατήσει στις πασαρέλες μεγάλων οίκων μόδας του εξωτερικού, όπως στην επίδειξη των Dolce & Gabbana στην Ιταλία. Έχει εργαστεί ακόμα σε Πεκίνο, Σανγκάη, Χονγκ-Κονγκ και Μιλάνο.

«Μια ερωτική απογοήτευση στάθηκε η αφορμή για να ασχοληθώ με το modelling», είχε αποκαλύψει ο ίδιος. Πριν μπει στο χώρο της μόδας ήταν εσωστρεφής και αντικοινωνικός, όμως η δουλειά τον βοήθησε να βρει τον πραγματικό του εαυτό.

Στο μυαλό του βρίσκεται πάντα η γιαγιά του, η Ταμάρα, την οποία θέλει να κάνει περήφανη. Η αναγνωσιμότητα, που μπορεί να του προσφέρει το GNTM, υπήρξε το κίνητρο για τη συμμετοχή του. Στόχος του είναι να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί, καθώς το μόνο εμπόδιο για να στεφθεί βασιλιάς θεωρεί ότι είναι ο εαυτός του.

Δες το βίντεο με την αποκάλυψη του νέου ειδυλλίου 

 

Πηγή Φωτογραφιών Instagram 

Read More

And More