GNTM – Αιμιλιάνο Μάρκου: Τι απαντά στα σχόλια ότι η σχέση του με την Μαριαγάπη είναι ψεύτικη;

Ο Αιμιλιάνο Μάρκου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου και στον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φύκαρη και αποκάλυψε πως ετοιμάζει βαλίτσες για το εξωτερικό, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων στην Αυστρία. Παράλληλα, το πανέμορφο μοντέλο του GNTM μίλησε για τη σχέση του με την Μαριαγάπη Ξυπολιά και τα σχόλια που τους θέλουν να είναι μαζί… για “μαρκετίστικους” λόγους.

“Υπέγραψα με ένα από τα top πρακτορεία της Ευρώπης και είναι μεγάλη μου χαρά το να κάνω κάτι τέτοιο και ουσιαστικά να διευρύνω τους ορίζοντές μου εκτός Ελλάδας. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα. Σαν άνθρωπος μεριμνώ για το μέλλον. Δεν μπορείς να ξέρεις τι γίνεται, για αυτό και κάνω τις οικονομίες μου” δήλωσε ο Αιμιλιάνο Μάρκου.

 

Για τις φήμες ότι η σχέση του με την Μαριαγάπη δεν είναι αληθινή, το μοντέλο δήλωσε: “Που ακούστηκε αυτό; Με την Μαριαγάπη έχουμε μια πολύ αληθινή σχέση και νομίζω πως οι πράξεις μας αποδεικνύουν ότι αγαπάμε ο ένας τον άλλον και είμαστε ακόμα μαζί. Μου έχει μαγειρέψει και με περιμένει να φάμε. Η μητέρα μου την αγαπάει σαν δικό της παιδί. Με το που έρθει σπίτι η Μαριαγάπη, η μάνα μου βλέπεις είναι τόσο χαρούμενη. Είναι πολύ χαρούμενη για μένα. Αγαπώ την εκδοχή του Αιμίλιου που μου βγάζει η Μαριαγάπη. Μου αρέσει ο εαυτός μου όταν είμαι μαζί της. Λίγο πιο τρυφερό, πιο γοητευτικό, πιο cool, ξεχνιέμαι. Το κορίτσι το έχω πάρει, αν εννοείς ότι θα της ζητήσω το χέρι της είναι λίγο νωρίς ακόμη. Όλα θα έρθουν στην ώρα τους” εξομολογήθηκε για το κορίτσι του.

Read More

And More