GNTM – Αιμιλιάνο Μάρκου: Το φαβορί αποχώρησε μια ανάσα πριν από τον τελικό – Όσα δεν γνωρίζεις για τη ζωή του (video)

Μία μεγάλη έκπληξη περίμενε τους τηλεθεατές του Greece’s Next Top Model στο επεισόδιο του τελικού, καθώς μια ανάσα πριν από την τελική φωτογράφιση και ειδικότερα μετά από ένα catwalk ένας από τους τέσσερις φιναλίστ αποχώρησε. Ο λόγος για τον Αιμιλιάνο Μάρκου.

Το 20χρονο μοντέλο, αν και από πολλούς θεωρούνταν το φαβορί για τη νίκη του φετινού κύκλου, έφτασε στην πηγή αλλά… δεν ήπιε νερό. Ο Αιμιλιάνο κατάφερε να σημειώσει μια αξιόλογη πορεία μέσα στο GNTM και να αποσπάσει πολλά θετικά σχόλια από τους κριτές, μιας και στα περισσότερα πλατό έπαιρνε από τους πρώτους τη φωτογραφία του.

Συνεπώς, ο Αιμιλιάνο δεν περίμενε να αποχωρήσει στο συγκεκριμένο σημείο από το διαγωνισμό, όμως η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις.

Ποιος είναι όμως ο Αιμιλιάνο Μάρκου;

Ο Αιμιλιάνο είναι 20 ετών, γεννήθηκε στην Ελλάδα και κατάγεται από την Αλβανία. Σπουδάζει στη σχολή Εμποροπλοιάρχων, αγαπά τη θάλασσα και τα ταξίδια.

Μετρά λίγους μήνες στο χώρο του modelling αλλά έχει ήδη κάποιες φωτογραφίσεις στο ενεργητικό του, που έχουν λάβει θετικές κριτικές. Στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο και το καράτε, ενώ περνά αρκετές ώρες στο γυμναστήριο.

Είναι μεθοδικός, οργανωτικός και θέλει πάντα να έχει προγραμματισμό και στόχο. Απεχθάνεται την απραγία και τη στασιμότητα. Για τον Emiliano κάθε μέρα είναι ένα δώρο, που δεν πρέπει να πετάς.

Δες φωτογραφίες από τη ζωή του:

Read More

And More